Categories Trendovi & savjeti

Tek što je završila novogodišnja euforija: Rihanna je “izbacila” kolekciju za Valentinovo

Tek što je završila praznična euforija i novogodišnje slavlje, valja se polako pripremiti za mjesec zaljubljenih koji smo što nije stigao.

Šta kažete na to da ovo Valentinovo provedete noseći zavodljivo rublje iz najnovije kolekcije omiljene Rihanne?

Lista iznenađenja s kojima nas Rihanna uveseljava u novoj godini svakim trenutkom sve više raste. Nakon što je lansirala “50 shades of Pro Filt’r” korektor, izašla je i kolekcija donjeg rublja namijenjena isključivo za Valentinovo.

Kolekcija dolazi pod imenom “Valentine’s just got Xtra AF” te sadrži senzualno donje rublje s dozom prepoznatljive Rihannine otkačenosti, stoga se nikako ne radi o dosadnom i standardnom dizajnu.

Najnovija kolekcija donosi komade koji simbolizuju slobodu i iskazivanje vlastite ličnosti, karaktera te podstiču na ljubav i međusobno poštovanje uz dozu uživanja. U kolekciji se nalaze različiti setovi, ali i lijepe spavaćice, a boje koje prevladavaju su očekivano crvena, bijela i ružičasta s različitim varijacijama.

Kolekcija je u prodaji od juče te se može naručiti posredstvom službene stranice, pa želite li ovog Valentinova zasjati posebnom donjem rublju, inspirišite se Rihanninom kolekcijom i uživajte u prekrasnim trenucima.

 

Izvor: fashion.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *