Baka Millie je dokaz da nikada niste prestari za vjenčanicu

by | 29 Oktobra, 2016

Žena po imenu Mili Tejlor Morison udala se u 86. godini, ali to nije jedino što je zanimljivo u vezi njenog vjenčanja. Njena vjenčanica je oduševila cijeli svijet!

14708103_693092130843603_2033303166981970730_n

Naime, ona je svoju vjenčanu haljinu kreirala sama, i to ne u bijeloj, već u njenoj omiljenoj, ljubičastoj boji.

To je moja omiljena boja, a odavno sam počela da zamišljam kako će izgledati moja vjenčanica. Jedan mladić mi je napravio skicu po mojim instrukcijama, a zatim sam je odnijela na šivenje“, otkrila je vesela mlada.

Osim lijepe vjenčanice, korisnici interneta oduševili su se i Milinom figurom. Ona je 50 dugih godina radila kao model, a iako se time ne bavi već oko 20 godina, vitalna bakica je sačuvala i svoju mladalačku figuru, i svoj neodoljivi šarm.

Prije ove udaje za Harolda Morisona, Mili je bila u braku 41 godinu. Ostala je udovica prije 25 godina, a sada je pronašla svoju novu, pravu ljubav.

Mili i Harold se poznaju skoro 6 decenija, a zbližili su se kada se on prije nekoliko godina razbolio, a Mili mu pomagala da ozdravi.

Nakon njegovog oporavka počeli su da žive zajedno, a sada su odlučili i da se vjenčaju.

Jedan od najstarijih parova mladenaca na svijetu niko ne osuđuje, ali oni i ne mare za tuđa mišljenja, već im je važno da budu sretni, da se vole i da imaju podršku svojih porodica.

“Prije nedjelju dana baka je napunila 86 godina, a njen novi muž će 86 napuniti u decembru. Poslije 25 godina, baka je našla svoju novu ljubav, a naša porodica ne može biti sretnija”, napisala je Milina unuka Kadija, kada je podijelila fotografije sa bakine svadbe.

http://www.lepotaizdravlje.rs/lifestyle/inspirisemo-vas/baka-u-vencanici-raznezila-je-svet-ali-i-odusevila-stilom-koji-ostavlja-bez-daha/

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.