Taj ljupki svijet: RED DELIGHTS by BOUDOIR

by | 30 Novembra, 2020

Najljepši trenuci svake praznične sezone dolaze s potpisom Boudoir, superkreativnih sestara Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić koje nastavljaju uveseljavati obožavateljice njihovog ženstvenog, romantičnog i gotovo bajkovitog svijeta u kojem nema mjesta za teške životne teme već je fokus na stilskim izazovima.

Koju haljinu odabrati? Kako se predstaviti u najboljem svjetlu? Sva ta pitanja dolaze s odgovorima koja imaju zajednički predznak – Boudoir.

Njihova junakinja ove sezone nosi samo najljepše crvene komade, odjevena je od glave do pete u pomno osmišljenje kreacije i izgleda poput dražesnog prazničnog poklona. Zamotana i stilizovana u predimenzioniranu mašnu i haljine, nosi ključne Boudoir komade i slavi život u njegovoj najljepšoj formi – Holiday sezona službeno je otvorena jer Boudoir slavi, ali ovaj put u najraskošnijem kućnom izdanju. Zašto bismo se odjevali za druge kada se, zapravo, neprestano, odjevamo zbog sebe i vlastitog najljepšeg osjećaja? Slavimo život, njegovu ljepotu i iskrenu emociju, istu onu koja nam toliko treba u 2020.

Ova modna priča otvara nam vrata Boudoir zemlje čudesa u kojoj stanuje Kraljica Srca, ona koja osvaja na prvi pogled i nosi samo najbolju, gotovo unikatnu modu koja izaziva zavist, ali i opčarava svojim total lookom.

Jeste li i vi ove praznične sezone Boudoir djevojka?

#uvijekLJUPKE #holidaydolls #boudoirdoll #lovelyinred

KONCEPT I SET DESIGN Boudoir KOSA Katica Topčić /Kevin Murphy Croatia MAKE-UP Tena Bašić MODEL AnaMarija Crnoja / Modelsmanagementworld 

S.V.

Karmen Poznić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.