Categories Modni kutak

Džejla Glavović neodoljiva u Royal Blue čipkanoj haljini italijanskog modnog brenda LIU∙JO

Sa posebnom pažnjom osim filmskih ostvarenja na 25. Sarajevo film festivalu ovih dana pratili smo i prekrasne toalete naših dama iz javnog života koje su ovjekovječene na crvenom tepihu ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu.

Iz večeri u veče, a s opravdanim razlogom, posebnu pažnju plijenila je jedna od naših najuspješnijih manekenki i zaštitno lice grupacije Astra i Borovo Džejla Glavović koja je i u četvrtoj festivalskoj noći blistala u neprikosnovenoj čipkanoj haljini, raskošne plave boje italijanskog premium modnog brenda LIU∙JO.

Glamurozna, a ujedno i romantična haljina sječena u struku, efektnim izrezima ističe ženstvenu figuru, ali i ljepotu materijala od koje je napravljena.

Osim neprikosnovenih toaleta ove godine smo uživali i u prekrasnim accessoarima kojima je Džejla upotpunjavala svoje outfite. Osim Furla torbice koju je nosila prvu veče, svoje povjerenje u ostalim večerima povjerila je brendu Pinko koji orginalnošću svojih torbica svakoj kombinaciju daje posebnu notu.

Za Džejline outfite i za ovu priliku pobrinula se modna grupacija Astra i Borovo, koja je ovlašteni distributer za brend LIU∙JO i Pinko na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *