Categories Modni kutak

Horoskop & moda: Kako znak u kojem ste rođene utiče na vaš stil?

Pitate se zašto neke žene prate trendove, a drugima do mode uopšte nije stalo? Astrolozi tvrde da velik uticaj na modne odluke koje donosite ima horoskop.

Otkrijte koje su modne preferencije pojedinih znakova.

Ovan

Temperamentne žene rođene u znaku Ovna uvijek se ističu iz mase svojim karakterom, ali i modnim izričajem. Njihov stilski potpis su upečatljivi uzorci i statement nakit, što nerijetko nose istovremeno.

Bik

Žene rođene u znaku Bika ne vole puno eksperimentisati s modom i najviše cijene klasiku. Prolazne trendove obično preskaču i radije ulažu u kvalitetne i bezvremenske komade.

Blizanci

Veseli Blizanci odjeću biraju prema raspoloženju, a posebno su slabi na modne dodatke. Žene rođene u ovom znaku obično imaju torbicu i cipele za baš svaku priliku, ali najčešće i više nego što im treba.

Rak

Žene rođene u ovom znaku poznate su po eleganciji i baš u svakoj prilici vole biti dotjerane. Njihova garderoba najčešće je obojena u nježne, pastelne nijanse, a dominiraju poslovni komadi i večernje haljine.

Lav

Žene Lavovi obično su velike ljubiteljice mode i budno prate trendove, ali ulažu samo u komade u koje se isplati investirati, poput dizajnerskih torbica ili cipela. Njih nikada nećete vidjeti nesređene i s neurednom frizurom jer paze baš na svaki detalj.

Djevica

Djevice, baš kao i Bikovi, ne prate trendove već ulažu u bezvremenske modne klasike i basic komade. Uz to, vode dobru brigu o svojoj odjeći i modnim dodacima i nikada ih nećete vidjeti u nečem poderanom, starom ili prljavom.

Nastavak na sljedećoj strani!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *