Luksuzni sat u čast trgovca dijamantima o kojem je pjevala Marilyn Monroe

by | 22 Augusta, 2015

Holivudska zvijezda Marilyn Monroe je još 1953. godine pjevala o trgovcu dijamantima Harryju Winstonu, čije je ime za nju kao i za mnoge druge Amerikance bilo sinonim luksuza.

sat

Čuveni butik s njegovim imenom na njujorškoj Petoj aveniji, otvoren je 21 godinu kasnije, a kroz njegove ruke prošlo je najskupocjenije drago kamenje. Tada je već bio kralj ženskog nakita, da bi 1989. odlučio da se okrene satovima. Lansirao je Premier Collection, liniju koja je brzo osvojila svijet i vrh finog časovničarstva.

Renomirani brend ove godine predstavio je Shinde Automatic 36 mm satove, sa tri luka na kućištu koji neodoljivo podsjećaju na butik Harry Winston, a inspirisani su inovativnim dizajnom Ambaji Shinde, čime se odaje pošta briljantnom umu koji stoji iza njihovih najpoznatijih kreacija.

U kolekciji su i dvije predivne ogrlice, uključujući i “Star of the Desert”, kao i glamurozna tijara. Sat ima 57 dijamanta (2,32 karata), kućište prečnika 36 mm od roze zlata i 24-karatne zlatne niti koje se prepliću na brojčaniku. Detalji su od rodijuma, kaiš od crne aligator kože ukrašen je sa 17 dijamanata i kopčom od bijelog zlata. U ograničenoj ediciji biće proizvedeno samo 50 komada, a cijena je tajna.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.