Mini suknja – ultimativni komad sezone

by | 15 Oktobra, 2017

Krenuli ste na zabavu? Nemojte izlaziti iz kuće bez trendi suknje. Kada kažemo suknja mislimo na mini dužinu, jer šta je izazovnije i zabavnije od nje? Bilo da ste pristalica visokih potpetica ili želite čizmice sa malom blok petom mini suknja je uvijek provjeren komad za zabave.

 

TIL + FLORAL

Obična crna mini suknja dobija potpuno drugo značenje kada se optoči prozirnim tilom, a ako joj još dodate i nježne cvjetiće… Efekat je zaista sjajan!

Bershka

SJAJNI KARNERI

Već smo pominjali da je PVC jedan od materijala sezone. Ovaj put u obliku kratke suknje sa karnerićima i rajsferšlusom dolazi nam u pravoj zimskoj nijansi – boji trule višnje.

Mango

Kliknite na sljedeću stranu…

NEZAOBILAZNE RESE

Rese kao modni detalj već su nekoliko sezona potpuno nezaobilazne. Ako im pridružite i nitnice transformisaće i najjednostavniji odijevni komad.

Stradivarius

BLINK BLINK

Možete li da zamislite zabavu bez svjetlucavih elemenata? Naravno da ne! Suknja sa šljokicama u neobičnim bojama odličan je način da ih upotrijebite.

Zara

METALIK

Tako je jednostavna i lako se nosi i kombinuje – suknja ravnog kroja u boji srebra jednostavno je stvorena za party. Ovo je savršen komad za djevojke koje vole da budu primijećene.

H&M

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Autor: Tijana Jovanović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.