Modna pravila: Kako da izgradite sopstveni stil

by | 17 Februara, 2015

Moda je savršen način izražavanja ličnosti. Zato preporučujemo da se opustite i eksperimentišete s modom, jer dobar stil je stil koji je zaista vaš!

tumblr_lohwvag2fo1qatyd2o1_50011

Pronađite svoj stil

Ovo je zaista osnovno i veoma važno. Nije poenta kupovati najnovije krpice samo zato što su najmodernije, a možda vam se toliko i ne sviđaju. Birajte odjeću, kombinujte različite stilove kojima ćete moći da izrazite svoju ličnost i individualnost.

Izbjegavajte garderobu sa upečatljivim natpisima

Najvažnije pravilo dobrog stila je da nikada ne nosite garderobu na kojoj je istaknut naziv brenda.

Učite o stilu

Čitajte modne časopise i pogledajte koja je odjeća sada in. Pratite vijesti o poznatima i vidite kakvu garderobu oni nose. S vremena na vrijeme, obilazite prodavnice i zavirite u sve te svjetlucave izloge. Tako ćete najbolje vidjeti šta je moderno, a u isto vrijeme ćete shvatiti šta vam se dopada.

Nosite odjeću koja odgovara vašem obliku tijela

Nemamo svi građu poput top modela, pa samim tim ne možemo baš sve nositi. Morate da znate koja odjeća vam najbolje stoji kako bi što bolje istakli obline, a sakrili nedostatke.

Modni dodaci su veoma važni

To je najbolji način na koji možete najobičnije odjelo učiniti glamuroznim. S druge strane, pazite na odabir nakita i nikada nemojte pretjerivati u količini i bojama. Da bi skrenula pažnju na sebe i svoj stil dovoljan je samo jedan dobro uklopljen detalj.

Izvor: Life Content
Foto: Glamour

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.