Categories Modni kutak

Modni komadi koji odgovaraju svim stilovima

Iako se moda mijenja iz sezone u sezonu, postoje vječni komadi odjeće koji su se na samom vrhu modnih evergreen-ova održali tokom dugo vremena i nikada neće izaći iz mode. Svaka žena koja tek formira svoj stil i pravi svoju kolekciju garderobe, trebalo bi da ulaže pametno i prvo posegne za ovim komadima, koji će joj iz sezone u sezonu dobro služiti, a neće izaći iz mode jer su već postali klasik!

Bijela košulja

Iako bijelu košulju poistovjećujemo sa poslovnom garderobom, zapravo je riječ o vječnom komadu koji, ako se iskombinuje na pravi način, može izgledati vrlo elegantno i zavodljivo. Klasičnu, strukiranu košulju možete nositi uz pantalone i sako, usku suknju visokog struka ili farmerice. Za ljetne i proljetne varijante možete je zamijeniti ležernom bijelom bluzom!

Tamne farmerke

Ovakve farmerke neće izaći iz mode, jer odlično ističu žensku figuru, a što je najbolje od svega možete ih nositi uz bilo koju obuću. Ukoliko izaberete model sa dovoljno elastina, moći ćete bukvalno da živite u njima!

Sako

Dobar sako učiniće svaku kombinaciju klasičnom, od farmerki i obične majice do elegantne haljine i njega je jednostavno vrlo lako kombinovati. Crni sako je jednostavno must have, ali ove godine u trendu su sakoi raznovrsnih boja, tako da su kombinacije bezbrojne.

Teksas jakne

Ove jakne nikada neće izaći iz mode, savršene su za proljeće i mogu se kombinovati i uz dnevne ali i uz večernje kombinacije, uz haljinice, farmerice, ma gotovo uz sve što zamislite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *