Modni savjeti Karoline Kurkove

by | 11 Decembra, 2013

Karolina Kurkova aktivan je korisnik društvene mreže Instagram, a pored toga što svoje fanove svakodnevno obraduje fotografijama iz privatnog života, slavna manekenka neretko deli modne i beauty savete.

FFN_SGP_PirelliCalendarParty_112113_51269299-490x753

Karolina vrlo dobro poznaje svijet modne industrije i pravila koja garantuju besprijekoran izgled. Ovo je nekoliko zanimljivih savjeta lijepe manekenke, koju možete pratiti na Instagramu putem haštagova #kkbeautytip i #kkstyletip.

  • Klasičan baloner je jedan od neizostavnih komada u ormaru svake modno osvještene žene. Ako ga još uvijek nemate, razmislite o tome da ga dodate na listu svojih božićnih želja…
  • Trik za dobar “smokey eye” je u ravnoj liniji. Koristite mekani aplikator kako biste umekšali preoštre linije i malim kružnim pokretima postignili zadimljeni efekat.
  • Kombinacija u kojoj nosite jednu boju od glave do pete može biti diskutabilna, zato pripazite kakve modne dodatke birate. Pokušajte uvijek da izaberete boju modnih dodataka koja je u skladu s kreacijom.
  • Jarko crveni ruž uvijek nosite uz transparentni šminku na očima. Maskara i diskretna sjenka za oči sasvim su dovoljni jer želite da naglasite vaše usne.

Tekst: Life Content
Izvor: Fashion.hr
Foto: Fame

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.