Novogodišnji outfit u skladu sa vašim horoskopskim znakom

by | 26 Decembra, 2015

Pripreme za novogodišnju noć uveliko su počele, a ako još uvijek niste uspjele pronaći svoj savršen outfit, možda će vam pomoći vaš horoskopski znak. Izaberite ono što je u skladu sa karakterom vašeg znaka.

84th Annual Academy Awards - Arrivals

Ovnovi su avanturisti i kreativni. Znaju kako da se zabave sa svojim outfitom. Pronađite nešto što ističe vašu zabavnu i humorističnu stranu.
Bikovi su praktični. Neće potrošiti novac na nešto što ne mogu da nose još koji put. Biraju praktične outfite koje će poslije nositi i na neke druge žurke, proslave, vjenčanja…
Blizanci su malo neodlučni, jedan dan žele neki tradicionalni styling, sljedećeg dana se osjećaju sasvim drugačije. Izaberite neki lijep dezen koji možete da kombinujete sa različitim aksesoarima prema svom ukusu.
Rakovi vole tradiciju, pa neka izaberu ono što je uvijek u trendu kada su praznici u pitanju. Zlato, šljokice, metalik, odsjaj…
Lavovi su hrabri i važe za vođe. Pokažite svojim stylingom snagu i dopunite ga “hrabrim” ukrasima.

2012 MTV Video Music Awards - Arrivals

Vage su romantične i nježne, ali seksepil izbija ispod takvog stylinga. Savršen izgled je klasika, ali sa dozom provokacije, umjereno.
Djevice praznike smatraju porodičnim trenutkom i ne žele nikoga da iznenade previše provokativnim stylingom. Klasične haljine ili trenutno popularne rolke, odličan su izbor za vas.
Kada Škorpija uđe u prostoriju, sve oči su uprte u nju. Birajte outfite za pamćenje, tako ćete biti i sami zadovoljni.

Strijelac ne želi da ga išta sputava, makar to bila i najsavršenija haljina na svijetu. Klasičan outfit ukrasite sa nekoliko šljokica i uživajte na plesnom podijumu.
Jarčevi su veoma praktični. Njihov styling treba da odgovara prilici i da bude u trendu, pa vam zato savjetujemo metalik komade i detalje.

1-2011-10-kim-kardashian-style-file-elle-uk-gold-sequins-in-new-york-filmmagic__large

Vodolije – slatke i jednostavne. Baš takav outfit ističe vašu umjetničku stranu, a unikatni aksesoari su nešto po čemu ste poznati.
Ribe jednim svojim dijelom vole da istaknu seksepilnost, a drugim da nose komade koji nisu napadni. Kombinujte ta dva, npr. haljinom od čipke, koja će pokazati onoliko koliko treba.

Izvor: Life content
Foto: Guliver/Getty

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.