Tri jednostavne stvari koje vaš izgled mogu učiniti ultra modernim

by | 18 Oktobra, 2015

Za uvijek moderan izgled su potrebne mnoge stvari; od trendi kaputa do seksi elegantnih štikli i ešarpe sa dezenom koji ističe vaš karakter. Nije da ovo nije tačno, ali se do modernog izgleda može i na mnogo lakši način, za manje vremena i bez skupocjene odjeće.

ThinkstockPhotos-475211061

A evo kako ćete i uspjeti u ovome uz samo tri jednostavna koraka:

1. Kaput + kaiš

Jesen je, kišovito je vrijeme i hladno je. Dobitna kombinacija za nošenje toplog kaputa! Od bilo kojeg materijala i u bilo kojoj boji, svaki kaput je sam po sebi dovoljno moderan i odličan za svaku priliku. E sad, šta se dešava kada kaput nije strukiran, ravnog je kroja i ne stoji vam baš savršeno? Tu uskače kaiš ili marama. Jednostavno stavite kaiš oko struka (ili maramu ako nemate kaiš) i problem je riješen. Pored toga što ćete vizuelno imati figuru pješčanog sata i istaknut struk (što je najbitnije!), kaiš ili marama mogu razbiti monotoniju jednostavnog kaputa. Ako imate kaput u klasičnim bojama kao što su crna, bež ili braon, pustite sebi maštu na volju i kombinujte šarene marame ili na primjer – zlatni kaiš.

2. Pantalone + cipele u istoj boji

Koliko vam se puta dešavalo da vam se ne sviđa kombinacija koju ste obukli, samo zato što izgledate „skraćeno“? Tome je došao kraj. Obucite pantalone u istoj boji u kojoj su i vaše omiljene cipele i pokrenućete magiju. Kraj nogavica će se stapati sa bojom cipela, što vizuelno dovodi do izduživanja nogu, a samim tim i do vitkije figure – odlično, zar ne?

3. Kosa + rolka ili kragna kaputa/jakne

Vjerovatno vam se i ovakva situacija desila makar jednom u životu: prilazi vam drugarica iz daleka, a vi ne možete da vjerujete da je ošišala dugu kosu na paž. Trik? Samo ju je uvukla u rolku ili ispod kragne od kaputića. Na isti način i vi možete da izazovete burne reakcije, kao i veliku promjenu u svom stilu. Ako ne nosite rolku ili uopšte ne volite ovakav komad odjeće, jednostavno izaberite širu ogrlicu koju ćete zakačiti preko donjih pramenova kose. Ovaj fazon je zanimljiv i šik, a istovremeno i veliki prikupljač pažnje. Zašto ne probati nešto novo, kada je zanimljivo i izaziva dobre (ali i različite) reakcije?

Izvor: Life content
Foto: Gulliver/Thinkstock

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.