Vjenčanice koje će vas oduševiti

by | 15 Marta, 2015

Pogledajte Monique Lhuillier kolekciju vjenčanica za jesen/zimu 2015/16. Oduševiće vas!

anouk_840_472

Ovog ljeta čeka vas najsretniji dan u godini. Restoran je rezervisan, cvijeće i torta izabrani, cipele vas već čekaju na sigurnom mjestu, ali još uvijek niste pronašle savršenu vjenčanicu? Jedan pogled na nove modele s potpisom Monique Lhuillier dovoljan je da pronađete i idealnu vjenčanu haljinu, jer je poznati brend za narednu hladnu sezonu nadmašio samog sebe!

admin-ajax (1)

admin-ajax (2)

Vjenčanice za jesen/zimu 2015/16. godine izgledaju jednostavno savršeno, namijenjene su svim modnim stilovima i idealne za gotovo sve vrste vjenčanja. Ako imate u planu vjenčanje na otvorenom, u nešto opuštenijoj atmosferi – posegnite za modelima dužine ispod koljena i uz njih nosite cvijetne vjenčiće i zlatne sandale sa stabilnom petom.

admin-ajax (3)

admin-ajax (4)

admin-ajax (5)

Ako ste klasičarka koja želi da izgleda poput prave princeze, Monique Lhuillier nudi veliki broj vjenčanica u kojima ćete sve prisutne ostaviti bez daha.

admin-ajax (6)

admin-ajax (7)

admin-ajax (8)

admin-ajax (9)

admin-ajax

Bilo da se odlučite za klasičnu bijelu vjenčanicu, raskošan model u prljavobijeloj boji ili za neodoljivu haljinu u pastelnoplavoj, mi smo i više nego uvjereni da ćete izgledati savršeno!

Izvor: Life content
Foto: moniquelhuillier.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.