Categories PROMO

Avon donacijom pomaže u borbi protiv koronavirusa #čuvamojednidruge

Kompanija Avon donira ukupno 150.000 proizvoda u Panonija regiji, od čega će 12.000 biti isporučeni u Bosni i Hercegovini.

U zavisnosti od okolnosti i mjera sigurnosti, cilj je Avona u narednih nekoliko dana i sedmica doći do više od 30.000 domaćinstava u cijelom regionu.

U novonastaloj situaciji s koronavirusom, Avon svojim najbližim saradnicima koji pripadaju najugroženijoj starosnoj grupi  stanovništva, želi omogućiti da ostanu zdravi i ne napuštaju svoj dom kako bi si omogućili osnovne kozmetičke proizvode.

Kompanija Avon doniraće pakete za ličnu njegu u više od 30.000 domaćinstava u regionu. Svim Avon Članovima Kluba starijim od 60 godina dostaviće 150.000 proizvoda, od kojih će 12.000 biti isporučeni u BiH.

#AvonZajedno

“Čvrsto vjerujući da je Avon mnogo više od kompanije za ljepotu, smatram da smo izgradili jednu snažnu zajednicu i važno nam je brinuti o svim njenim članovima. Naša najvažnija misija, a i naša draga dužnost je podržati ih i zahvaliti se za sve ono što čine, iz dana u dan. Za njih smo tu i u ovim najtežim trenucima, što smo ovom gestom i željeli pokazati”, istakao je Zoltan Radecki, direktor kompanije Avon za Panonija regiju.

Već 130 godina, Avon je posvećen osnaživanju žena, podršci svojih predstavnica kao i šire zajednice. Najavljena podrška najstarijim Avon Članovima Kluba u skladu je i sa vizijom kompanije da na najbolji način razumije i ispunjava potrebe žena širom svijeta kroz svoje proizvode, usluge i način poslovanja.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *