Namaz od boranije i potočarke

by | 13 Septembra, 2017

Foto: Ljekovito bilje

Sastojci:

200 g boranije
100 g potočarke
2 šake svježeg peršuna
20 g putera
so i biber po želji

Priprema:

Odsjeći peteljke i vrhove mahuna boranije, pa je kuhati u posoljenoj vodi dok ne proključa.
Nakon toga izvaditi boraniju, vratiti vodu da ponovo proključa i u njoj kratko obariti potočarku.
Procijediti, isprati hladnom vodom i pomiješati sa boranijom. Ubaciti peršun, puter i začine, pa štapnim mikserom pasirati dok masa ne postane ujednačena.
Servirati u činije i služiti kao prilog uz meso.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU LJEKOVITO BILJE BiH!

FB: www.facebook.com/Ljekovito-bilje-BiH

IZVOR: LJEKOVITO BILJE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.