Pita s paštetom

by | 9 Jula, 2014

Clipboard062

Sastojci:

  • 1 pakovanje tankih kora za pitu
  • 3 jajeta
  • 1 prašak za pecivo
  • 75 g jetrene paštete
  • 2 dl pavlake
  • 200 g švapskog sira
  • susam
  • 1 dl ulja
  • so

Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi sjediniti jaja, pavlaku, švapski sir, jetrenu paštetu i prašak za pecivo. Posoliti po ukusu i dobro izmiješati.
2. Tri kore za pitu poprskati uljem i naslagati jednu na drugu. Posljednju koru premazati 1/3 pripremljenog fila i urolovati.
3. Na isti način od preostalog materijala napraviti još dvije savijače.
4. Okruglu tepsiju nauljiti, poslagati u nju pripremljene pite, premazati ih preostalim filom i posuti susamom. Peći u zagrijanoj rerni na 200 ºC dok ne porumene.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.