7 opravdanih razloga da ga ostavite bez trunke kajanja

by | 8 Novembra, 2017

Milion puta smo pisali, ali nije na odmet da vas upozorimo još jednom kako se ne možete uvijek žrtvorati jer nekoga volite i planirate sa njim budućnost. Prava ljubav i kvalitetan odnos treba da dođe prirodno, a ne kao posljedica vaše žrtve zbog neke osobe.

Foto: Arhiva portala

Potpuno vas podržavamo ako odlučite da ga ostavite zbog jednog od sljedećih razloga.

#1 Javlja se samo kad njemu odgovara

Jedan dan je tu pa ga nema, pa želi da se vidite i lijepo mu je s vama, ali sljedeća tri dana od njega nema ni poruke. Neko ko ima ozbiljne namjere tako  definitivno neće da se ponaša.

#2 Laže

Za laganje ne treba neko posebno obašnjenje zašto nikada ne bi trebalo da mu tolerišete

#3 Ne želi da čuje “ne” od vas

Svako od nas ima svoje granice, ali on vaše jednostavno ne poštuje, o čemu god da se radi. Ako nije po njegovom, ne želi da diskutuje i popušta.

#4 On je uvijek u pravu

Možda vam to na početku neće toliko smetati jer ste zaljubljeni preko ušiju. Ali zamislite život s jednim takvim koji je uvijek “najpametniji”? Upravo tako!

#5 On je sebi najbitniji

Šta je njemu najvažnije u životu? On – njegov život, hobiji, interesi, posao, ciljevi, a vi ste baš uvijek na drugom mjestu ili čak – trećem.

#6 Imate osjećaj da vas ne cijeni dovoljno

Vi se potrudite nešto  da uradite za njega i često zanemarite sebe zbog toga, ali imate osjećaj kako on to nimalo ne cijeni. Pravi muškarac ceniće i najmanju sitnicu koju ćete učiniti za njega.

#7 Krije vas

Iako se viđate već neko vrijeme, njegove prijatelje ste vidjeli samo na društvenim mrežama, a za porodicu da ne pričamo. Ne znamo da li je ružniji taj osjećaj da niste “dovoljno dobri” da vas upozna sa svima, ili činjenica da možda nešto krije. U svakom slučaju, razgovarajte ili nestanite – to je na vama.

Izvor: Index Rouge

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.