Šta danas radi nekadašnja dječja zvijezda

by | 18 Aprila, 2012
Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Olivier za velika pozorišna dostignuća, najviše je priznanja uručeno mjuziklu o Matildi, djevojčici s posebnim moćima.
Na dodjeli pozorišnih nagrada Olivier posebnu su nagradu dobile i četiri dječje zvijezde koje igraju u predstavi, što je mnoge podsjetilo da se zapitaju što se dogodilo s ‘originalnom’ Matildom, odnosno djevojčicom koja je ovaj lik proslavila ulogom u istoimenom filmu. 
 
Pa, odgovor je sada poznat. Nekadašnja dječja zvijezda, danas 24-godišnja Mara Wilson, nije se nimalo promijenila, barem što se izgleda tiče. Mara je počela glumiti u dobi od tek četiri godine, a osim u Matildi, glumila je i u drugim dječjim filmovima kao što su Čudo u 34. ulici i Tatica u suknjici. 
 
No, Hollywood Maru nije impresionirao, pa je baš poput nekih drugih dječjih zvijezda ubrzo okrenula leđa glumi i popratnom načinu života. Studirala je umjetnost u New Yorku, a danas se bavi pisanjem scenarija. 
 
Nekadašnja glumica nerado govori o glumačkoj prošlosti, koju danas naziva tek neugodnom dječjom uspomenom, napominjući da se nikad ne bi vratila glumi jer smatra da tako ne može biti kreativna.