Najbolji savjeti za čvrste grudi

by | 15 Maja, 2014

Ako želite da zablistate u ljetnoj odjeći i kupaćem kostimu, pridržavajte se ovih savjeta – vaše grudi će izgledati bolje nego ikad!

hm-spring-summer-2014-campaign-gisele-07-560x840-490x735

Hidratacija

Grudi nemaju puno masnog tkiva i koža je u ovom predjelu veoma tanka, zbog čega im je potrebna bogata hidratacija.

Masaža

Ovo je jedan od najboljih načina da spriječite pojavu prevremenih bora na grudima. Masaža hladnom vodom podstiče cirkulaciju i sprečava pojavu bora. Usmjerite mlaz hladne vode iz tuša na grudi, te ih masirajte u smjeru kazaljke na satu. Desetominutna masaža učiniće čuda za vaše grudi. Jednako je djelotvorna i masaža kockicama zamrznutog mlijeka. No, imajte na umu da je koža grudi osjetljiva, pa masaža mora biti nježna.

Maska

Baš kao i kožu lica, kožu grudi potrebno je njegovati maskama kako bi bila zdrava i lijepa. Zgnječite bananu, dodajte dvije kapi maslinovog ulja, te smesu nanesite na grudi. Ostavite da deluje 30 minuta, te isperite mlakom vodom.

Vježbajte

Vježbe poput sklekova djelotvorne su za grudi. Kako biste bili što efikasniji, prilikom izvođenja sklekova laktove držite što bliže tijelu. Preporučujemo vam da isprobate još jednu veoma jednostavnu i djelotvornu vježbu: pritisnite dlan o dlan ispred grudi i zadržite pritisak 10 sekundi, a potom opustite ruke. Ponovite postupak 10 do 15 puta.

Izvor: ljepota.ba
Foto: H&M

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.