Dnevni horoskop (10. april)

by | 10 Aprila, 2017

Vaš dnevni horoskop za ponedjeljak, 10. april…

Foto: Pixabay

OVAN
Znate da napravite dobru selekciju obaveza i saradnika, ali ponekad splet okolnosti na poslovnom polju ne zavi od vaše volje ili uticaja. Važno je da se uspješno prilagođavate na nove situacije u skladu sa svojim interesima. Spremni ste za određeni ustupak pred voljenom osobom pod uslovom da prethodno dobijete neke čvrste garancije za svoje planove. Sugestija: Nemojte dozvoliti da vas neko zamara dodatnim obavezama.

BIK
Poučeni dobrim iskustvom prilagođavate svoju stategiju poslovnog ponašanja i jasno definišete nove ciljeve. Sve je moguće ostvariti kada se napravi dobar organizacioni plan u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Pokušavate da udovoljite svom partneru na različite načine, bez obzira na neke propratne komplikacije. Znate da usrećite one koje volite. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće vam više sati zdravog sna.

BLIZANCI
Imate dobru procjenu poslovnih mogućnosti što vam olakšava kompletno planiranje i da sprovedete uspešnu akciju. Važno je da pravilno koordinirate različite saradnike u skladu sa njihovim sposobnostima i zajedničkim interesima. Ne uspijevate da odolite pred nekim novim ili neobičnim situacijama. Osjećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo. Sugestija: Izbjegavajte impulsivne reakcije i budite pažljiviji u saobraćaju.

RAK
Pravilna poslovna organizacija može da vas poštedi od dodatnih obaveza i neprijatnosti. Ono što vam izgleda jednostavno nije uvijek i najbolje rješenje. Moraćete da se vratite na neke nedovršene situacije. Sve bi bilo bolje kada biste osjetili nečiju emotivnu naklonost. U svom tipičnom maniru prije biste se povukli u stranu, nego da zatražite ono što vam pripada. Sugestija: Važno je da pravilno akumulirate pozitivnu energiju i da se relaksirate.

LAV
Lakše vam je da rješavate neke iznenadne poslovne situacije ili nove probleme, nego da se bavite ustaljenim protokolom. Ne treba da zanemarite nečije stručno mišljenje kada je riječ o osjetljivim poslovnim temama. Nerazumijevanje u odnosu sa voljenom osobom je prolaznog karaktera, zbližiće vas novi događaji koje niste očekivali. Uvijek postoji mogućnost za neku iznenadnu radost. Sugestija: Obratite pažnju na umjereniju ishranu i na redovan odmor.

DJEVICA
Splet novih okolnosti na poslovnom polju mijenja vašu orijentaciju i prvobitnu procjenu. Učinite ono što je nizbježno u dogovoru sa bliskim saradnicima. Ne treba da forsirate individualni stil u rizičnim situacijama. Ponekad emocije mogu da navedu na pogrešno viđenje stvarnosti, ali ni previše razuma ne bi zadovoljilo sve vaše potrebe i očekivanja. Sugestija: Prijaće vam opuštenija atmosfera i relaksacija.

VAGA
U susretu sa saradnicima ponekad treba da postavite ultimativna pravila kako bi okolina ozbiljnije shvatila vaše poslovne namjere. Upornost donosi pozitivan efekat u situacijama kada postoje podijeljena mišljenja. Za sada ne želite da se izjašnjavate o svojim emotivnim dilemama, ali partner primjećuje vašu odsutnost ili zaokupljenost drugim temama. Sugestija: Posvetite slobodno vrijeme nekim sportskim aktivnostima, prijaće vam.

ŠKORPIJA
Sučeljavanje ponekad donosi više koristi nego što se to moglo pretpostaviti u uvodnoj fazi. Važno je da balansirate između različitih opcija koje predlažu vaši saradnici. Mudrost je da sačuvate ono što imate i da ostavite dobar utisak. U odnosu sa partnerom znate da dočarate neku „drugačiju stvarnost“ ili situaciju koja više odgovara vašim potrebama. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina i tečnosti.

STRIJELAC
Prilično ste samouvjereni i znate da nametnete svoje stavove, ali postoji poslovna varka koju za sada ne primjećujete. Bolje je da odložite neke zvanične situacije i da se uzdržite od finansijskih transkacija. Emotivna lagodnost koju osjećate kod svog partnera podstiče vas na sumnjičavost i na preispitivanje zajedničkih planova. Sugestija: Nema razloga da se dodatno zamarate napornim obavezama.

JARAC
Imate utisak da okolina ne razumije u potpunosti detalje koje iznosite u vezi s poslovnim aktivnostima i da će se to odraziti na zajedničke interese. Rješenje postoji, ali morate da odaberete varijantu koja vam se manje dopada. Pronalazite podršku u svojoj okolini i ljubavnom partneru, tako da nove događe posmatrate sa više optimizma. Sugestija: Opustite se u skladu sa svojim potrebama, nema razloga za preteranu brigu.

VODOLIJA
Posjedujete sposobnost da se prilagodite na nove uslove u poslovanju i da ispunite očekivanja svoje okoline. Nema razloga da mijenjate svoj uobičajeni plan i rasposred aktivnosti, osim ako vam neko ponudi primamljivu mogućnost. Dopadaju vam se novi emotivni izazovi, ali ne želite da rizikujete izvan poznatih pravila „igre“. Znate da se zaustavite u kritičnom trenutku. Sugestija: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija ili šetnja i boravak u prirodi.

RIBE
Stalo vam je da ostvarite sve svoje ciljeve i spremni ste na određene ustupke zarad dugoročnijih poslovnih interesa. Važno je da iskombinujete različite mogućnosti kako biste ostvarili najbolje rezultate. Emocije vas navode na neobičan izbor, potrebno vam je da čujete još nečije mišljenje prije nego što donesete svoju odluku. Osjećate emotivni nemir. Sugestija: Potrudite se da pravilno uskladite svoje misli i osjećanja.

IZVOR: ASTROLOOK.COM