Dnevni horoskop (13. mart)

by | 13 Marta, 2017

Vaš dnevni horoskop za ponedjeljak, 13. mart…

OVAN
Imate dobre ideje, ali postoje određene okolnosti koje vas sprečavaju da ostvarite svoje namjere. Važno je da sačuvate dobru poziciju među saradnicima i da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju. Djelujete uznemireno zbog novih emotivnih dilema, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja ili odsutnosti. Osjećaj ponosa vam ne dozvoljava da se pomirite sa sporednom ulogom. Sugestija: Priuštite sebi bolje uslove i mentalnu relaksaciju.

BIK
Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i pokušavate da pronađete najbolje rješenje. Stalo vam je da poboljšate uslove za rad. Učinićete sve što je potrebno da okolina prihvati vaše ideje. U naletu impulsa ili strasti vršite emotivni pritisak na voljenu osobu, bolje je da smireno sagledate zajedničke mogućnosti. Pokažite da imate dobru volju i partner će slijediti vaš primjer. Sugestija: Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje dodatnim brigama.

BLIZANCI
Obratite pažnju na različite događaje na poslovnoj sceni kako biste ostvarili što bolju poziciju među saradnicima. U presudnom trenutku upotrijebite sve prednosti sa kojima raspolažete. Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom, ali imate utisak da vam nedostaje dobra prilika. Možda ishitreno donosite zaključak, sačekajte da čujete i partnerovo mišljenje. Sugestija: Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

RAK
Provjeravate različite informacije koje utiču na dalji tok poslovnih pregovora, znate pravilno da procijenite dobru priliku. Važno je da uskladite svoje mišljenje sa saradnicima za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. U naletu strasti znate lako da se zanesete, potrebna vam je emotivna diskrecija i distanca kako biste imali jasniju sliku. Sve ima svoju cijenu ili uzročno-posljedičnu vezu. Sugestija: Prijaće vam dijatelna ishrana i veća količina vitamina ili tečnosti.

LAV
Stalo vam je da privučete pažnju okoline i da predstavite svoje ideje na što interesantniji način. Potrebna vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija u nastupu pred saradnicima. Upotrijebite provjerenu formulu. Obradovaće vas novi emotivni signali koje prepoznajete ili nečija poruka. Partner se iskreno trudi da ostvari sve vaše potrebe, čak i onda kada ste prilično udaljeni Sugestija: Izbjegavajte neke naporne situacije koje vas previše uznemiravaju.

DJEVICA
Znate da procijenite povoljnu poslovnu priliku i da predvidite nečiju reakciju, što vam pomaže da se bolje organizujete. Važno je da sačuvate svoje poslovne interese i da održite uspješan nivo komunikacije na različitim stranama. Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namjere pred voljenom osobom, ali ne možete dugo prikrivati istinu. Postoji granica koju ne treba prelaziti. Sugestija: Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna. Obratite pažnju na svoje snove.

VAGA
Saradnici odobravaju vaš način razmišljanja i to djeluje ohrabrujuće za nastavak poslovnih pregovora. Važno je da se pridržavate liste prioriteta kako biste u najkraćem roku ostvarili svoje namjere. Možda neko nije u stanju brzo da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti situacija može da se promijeni na vašu radost. Nemojte propustiti onaj “čarobni momenat”. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbjegavajte stresne situacije.

ŠKORPIJA
Znate da djelujete vrlo sugestivno i da upotrijebite različite metode djelovanja na svoju okolinu. Važno je da imate ubjedljive argumente u sususretu sa saradnicima, jer potenciranje rasprave stvara niz dodatnih problema. Ponekad je teško postaviti jasnu granicu između glasa razuma i uzavrelih strasti ili emocija. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode da ne ostavite pogrešan utisak. Sugestija: Prijaće vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

STRIJELAC
Osjećate dodatnu motivaciju u želji da ostvarite neku zapaženu ulogu i poslovne ciljeve. Važno je da kreirate novu poslovnu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša duhovna interesovanja i donosi značajnu korist. Nema potrebe da se ponašate previše teatralno u društvu voljene osobe. Normalno je da postoje i mnoge razlike, ali prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim afinitetima. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam i akumulirajte pozitivnu energiju.

JARAC
Potrebne su vam pouzdane informacije koje garantuju uspešnu saradnju na različitim nivoima. Uložite svoj maksimum energije i znanja u važne poslovne ciljeve. Sve je dostižno kada postoji dobra volja i profesionalna vještina. Djelujete sretno i zadovoljno kada pronalazite smisao u onome što činite za svoju porodicu ili voljenu osobu. Neko će vas obradovati na prijatan način. Sugestija: Emocionalna ravnoteža pokreće u vama dodatnu energiju i snagu.

VODOLIJA
Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja ili pregovora, zadržite dodatnu mjeru opreza. Nema razloga da se zalijećete sa nekim zvaničnim izjavama, sačekajte na završnicu i povoljniju priliku. Važno je da pravilno procijenite nečiju ulogu i emotivne namjere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim idejama i zahtjevima. Nemojte žuriti sa nekim odlukama. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i psihološku ravnotežu.

RIBE
Postavite jasniju granicu između ličnih i zajedničkih interesa, važno je da se pravilno prilagođavate na različite uslove poslovanja. Određeni ustupak može da vam koristi. Možda partner iskušava vašu naklonost, potrudite se da što bolje uskladite zajednička interesovanja. Izbjegavajte razne oblike pretjerivanja, posebno kada iznosite subjektivne doživljaje o nečijem ponašanju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina i tečnosti.

IZVOR: ASTROLOOK.COM