Dnevni horoskop (18. april)

by | 18 Aprila, 2017

Vaš dnevni horoskop za utorak, 18. april…

Foto: Pixabay

OVAN
Pokušavate da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali postoje iznenadni problemi koji vas usporavaju. Nemojte dozvoliti da vas neko podstiče na rivalstvo ili na poslovno-finansijski rizik. Osjećate nelagodnost zato što ne uspijevate da ugodite drugima. Partner nema dovoljno sluha za vaša objašnjenja i izgovore, a vama nedostaje strpljenje. Sugestija: Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

BIK
Djelujete odlučno i ambiciozno. Vaši poslovni planovi mogu da se ostvare na lak način i na zajedničko zadovoljstvo. Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti ili u šarm koji posjedujete. U zavisnosti od svog emotivnog statusa, planirajte novi susret ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Sugestija: Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

BLIZANCI
U susretu sa saradnicima, povremeno vam nedostaje strpljenje i smisao za diplomatskim manirima. Ubrzavate neke poslovne situacije, ali sve ima svoju dobru ili lošu stranu. Potrebno je da prihvatite nečiju ponudu i da korigujete svoje ponašanje. Emotivne dileme koje vas prate ne treba dodatno produbljivati, partner očekuje da ispunite svoja obećanja. Sugestija: Predahnite i usporite svoj ubzani ritam, opustite se.

RAK
Izbjegavajte nepoznate situacije koje unose dodatnu nervozu ili poremećaj u osnovne saradničke odnose. Uz dobru organizaciju, većinu obaveza možete da završite u planiranom roku i na rutinski način. Ukoliko ste iznenađeni partnerovom reakcijom, učinite sve što je potrebno da smirite zajedničke i uzavrele strasti. Budite korektni. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha ili samokontrolu.

LAV
Ako vas neko kritikuje to predstavlja dodatnu temu za razmišljanje, ali ne i povod za novi sukob u odnosu sa saradnicima. U odlučujućem momentu, slobodno računajte na nečiju iskrenu podršku. Nemate dovoljno strpljenja da razriješite različite nesporazume. Iritira Vas saznanje o planovima koje ima bliska osoba. Sugestija: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

DJEVICA
Mislite da imate previše poslovnih ili privatnih obaveza, a da neko drugi prolazi bezbrižnije i da koristi Vašu dobru volju. Ukoliko Vam smeta nečije lagodno ponašanje, potrudite se da zavedete efikasniji princip uvažavanja i ravnopravnosti. Osećate latentnu uznemirenost. Potreban Vam je neko, ko zaista može da ulepša Vaše emotivno raspoloženje. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju psiho-fizičku ravnotežu.

VAGA
Neko vas podsjeća na ružne događaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado željeli da zaboravite. Ponekad se sve svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima visoku cijenu i zahtjeva dodatno zalaganje. Neko vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate novi odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Sugestija: Izbjegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

ŠKORPIJA
Novi nesporazumi mogu da prerastu u neprijatnu situaciju, važno je da zaštitite svoje poslovno-finansijske interese. Ako vam nedostaje nečija podrška, pozovite osobu za koju vas vezuju pozitivno iskustvo i zajednički interesi. Partner testira vaše strpljenje, ali vi još niste spremni da odgovorite novi izazov ili da idete do granice izdržljivosti. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete “teškim mislima”.

STRIJELAC
Sve se nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u pravom trenutku i u skladu sa zajedničkim pravilima o uspješnom poslovanju. Dobro procijenite svoje poslovne namjere i realne mogućnosti. Nema potrebe da prenosite svoju nervozu na voljenu osobu, učinite nešto u prilog boljem raspoloženju i uzajamnom razumijevanju. Sugestija: Izbjegavajte nezdravu ishranu, konzumirajte više vitamina.

JARAC
Nalazite se u nezahvalnoj poslovnoj poziciji sa ograničenim mogućnostima na akciju. Glavni događaji se odvijaju mimo vaše volje. Nemojte dozvoliti da prolazite kao “poražena strana”, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. Potrebna vam je nečija emotivna naklonost i pažnja. Ipak, imate utisak da što više tražite manje dobijate. Sugestija: Prijaće vam zabava u poznatom društvu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

VODOLIJA
Polazite od pogrešnih informacija ili od lažne slike koju imate o jednoj osobi, tako da donosite pogrešan zaključak. Poslovni neuspjeh predstavlja logičan slijed događaja i okončanje nekih neprijatnih situacija. Bolje je da se bavite svojim emotivnim dilemama, nego da se uplićete u tudje planove. Ostanite po strani, zna se gdje je čije mjesto. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

RIBE
Imate dovoljno smjelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali to se loše odražava na vaš poslovni ili društveni status. Ponekad je teško pomiriti različita poslovna uvjerenja i interese. Ukoliko vam je stalo da utičete na svog partnera, upotrijebite neko malo i “korisno lukavstvo”. U ljubavnom odnosu, je mnogo toga dozvoljeno. Sugestija: Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće vam.

IZVOR: ASTROLOOK.COM