Dnevni horoskop (19. april)

by | 19 Aprila, 2017

Vaš dnevni horoskop za srijedu, 19. april…

Foto: Pixabay

OVAN
Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha. Postupite u skladu sa lijepim vaspitanjem. Nema razloga da se previše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove. Sugestija: Prijaće vam vedri sadržaji, kao efikasan recept za dobro raspoloženje.

BIK
Nečija podrška djeluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove kriterijume vrijednosti. Nemojte dozvoliti da neko sputava vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji ljubavni »tretman«, nego što neko pokušava da vam nametne. Sugestija: Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

BLIZANCI
Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovno-finansijskoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju. Ako vam je stalo da obradujete porodicu ili voljenu osobu, promijenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

RAK
Intuitivni signali vas upozoravaju na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše poslovne interese. Uljepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu ili u krugu porodice. Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju. Sugestija: Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

LAV
Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima. Ako imate želju da diktirate različita pravila ponašanja, indirektno ugrožavate svoje poslovne interese i veze. Prati vas emotivni nemir, voljena osoba vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove »ljubavne rebuse«. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od dodatnih pritisaka, opustite se.

DJEVICA
Susret sa jednom osobom na vas djeluje intrigantno, zbog toga ne uspijevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ako vam je potrebna nečija podrška ili razumijevanje, nemojte oklijevati. U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Sugestija: Prijaće vam psihofizička relaksacija.

VAGA
Ako se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mjestu, očekuje vas poslovno-finansijski dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspjeh proizilazi iz dobrih priprema, neophodne su vam provjerene informacije. Važno je da djelujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu mjeru vrijednosti prilikom izbora. Sugestija: Sačuvajte dobro raspoloženje, relaksirajte se.

ŠKORPIJA
Neko pokušava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamjerke. Ne dopada vam se ni zapovednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba. Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izađe na vidjelo. vješto prikrivate svoja osjećanja i želite da ostavite određeni utisak na blisku osobu, ipak ne pronalazite spokoj koji vam je potreban. Sugestija: Večernje sate rezervišite za svoj »svijet intime«, prijaće vam opuštanje.

STRIJELAC
Ponuđene su vam nove ideje u poslovno-finansijskoj saradnji. Djelimično ste suzdržani, jer vas izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno povjerenje i svoje profesionalne sposobnosti. Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

JARAC
Nečije riječi za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namjere u različitim pravcima. Novi dogovor vodi ka zajedničkom poslovnom uspjehu. Pokažite da posjedujete prefinjene manire i šarm, važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada. Sugestija: Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće vam relaksacija.

VODOLIJA
Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti, da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu. Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnost, djeluju iritirajuće na voljenu osobu. Promijenite svoje neprikladno ponašanje. Sugestija: Izbjegavajte konfliktne situacije, opustite se.

RIBE
Imate dobar predosjećaj u poslovnim procjenama, stoga sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da djelujete dobronamjerno. Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osjećanjima i strastima. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.