Dnevni horoskop (27. april)

by | 27 Aprila, 2017

Vaš dnevni horoskop za četvrtak, 27. april…

Foto: Pixabay

OVAN
Sve izgleda relativno dobro, dok neko od vas ne zatraži posebnu uslugu ili određeni ulog. Ne volite da vas tretiraju kao podređenu osobu i da vam diktiraju pravila ponašanja. Želite da sačuvate pravo na svoje mišljenje i individualnost. Vaš partner čini stvari zbog kojih treba da se osjećate vrlo polaskano ili zadovoljno. Odgovorite iskreno i na sličan način. Sugestija: Izbjegavajte neke loše navike, prijaće vam boravak u prirodi.

BIK
Neko je na vašoj strani, ali to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovno-finansijske planove. Dodatna posvećenost radnim obavezama, predstavlja dobar način da kontrolišete svoju psihičku ili emotivnu tenziju. Neko vas iritira svojim ponašanjem. Izbjegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na nekom »lošem glasu«. Sugestija: Radna terapija na vas djeluje smirijuće.

BLIZANCI
Očekuje vas pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujućim situacijama. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Pojačana sujeta vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite, zbog čega partner djeluje emotivno hladno ili nezainteresovano za vaše ideje. Uvijek postoji dobro objašnjenje. Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

RAK
U društvu saradnika djelujete samouvjereno i zahtjevno u svakom pogledu. Na sreću, okolina ima dovoljno sluha i podržava vaše ideje. Potrebno je da pronađete efikasno rješenje i da zadovoljite različite kriterijume. U susretu sa voljenom osobom pokažite da imate dovoljno razumijevanja. Neko zaslužuje beskrajnu ljubav, pažnju i toplinu mnogo više nego što pretpostavljate. Sugestija: Osmislite prijatnu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

LAV
Nudi vam se dobra prilika u kojoj možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Za svaki slučaj, zatražite nečije mišljenje prije nego što donesete konačnu odluku. Potrebno je da dobro provjerite različite informacije. Zabrinuti ste zbog nekih događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja i možda vam nije lako, ali vrijedi da se potrudite. Sugestija: Prijaće vam kreativan odmor i relaksacija.

DJEVICA
Ne dopada vam se saznanje, da je nekom dozvoljeno ono što se vama »uskraćuje«. Budite razumni, nema razloga za velikim optimizmom u očekivanju da možete promijeniti poslovni poredak ili nečiju izvršnu volju. Nepotrebno se opterećujete problemima koji vas udaljavaju od jedne drage osobe. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu kako biste promijenili boju u raspoloženju. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

VAGA
Svoj posao obavljate po ustaljenom šablonu i ne obraćate pažnju na sporedne situacije. Neko od saradnika komentariše i kritikuje vaš stil izaražavanja. Izbjegavajte širu raspravu i prihvatite koristan savjet. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi, ni sami ne pružate dovoljno. Okolnosti nisu idealne, ali mogu uskoro da se promijene. Pokažite da imate i notu samokritičnosti. Sugestija: Nedostaju vam umjerenost i strpljenje, opustite se.

ŠKORPIJA
Zbog različitih poslovnih ideja ili interesa, očekuje vas rasprava sa jednom starijom osobom. Svako ima pravo na svoje mišljenje ili izbor prioritetnih ciljeva, ali treba održati uspješan nivo u poslovnoj saradnji. Čini vam se da partner ima drugačija interesovanja i da ne obraća posebnu pažnju na vaše primjedbe. Stoga, uzalud trošite »velike riječi« objašnjavajući svoje namjere. Sugestija: Potreban vam je dobar podsticaj i pozitivan impuls.

STRIJELAC
Odlažete svoje obaveze zbog jedne osobe, ali usluga koju činite pokazaće se kao loše rješenje. Imate utisak da vam neko nameće teže poslovne kriterijume od onih koje dobijaju vaši saradnici. Iritira vas negativna selekcija. Mimo svoje volje pristajete na neki kompromisno rješenje pred bliskom osobom. Vaš partner ima odlučujuću ulogu i završnu riječ, što ne mora biti loše. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga.

JARAC
Ponestaje vam strpljenje da se povinujete pred nekim saradnicima, ali i koncentracija da se angažujete na paralelnim poslovima. Izbjegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje u neravnopravnim uslovima. Razgovor i susret sa jednom osobom, podsjetiće vas na ljepša vremena ili na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove u kojima ćete se dobro osjećati. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osjećanja.

VODOLIJA
Stalo vam je da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Međutim, pokazaće se da imate pogrešnu računicu. Neprovjerene informacije stvaraju pogrešan utisak o poslovnim prilikama. Izbjegavate novu raspravu i dokazivanje istine u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza nekih »lažnih obećanja«, problemi se neće rješavati sami po sebi. Sugestija: Prijaće vam aktivan odmor i kreativna izolacija.

RIBE
Da biste sačuvali psihološki mir, izbjegavajte sumnjive osobe ili poslovne situacije koje prevazilaze vaše iskustvo. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Ukoliko vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje, privatne probleme rješavajte trezveno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama i pravilnu mjeru u ponašanju. Sugestija: Večernje sate posvetite svojim duhovnim potrebama, opustite se.

IZVOR: ASTROLOOK.COM