Dnevni horoskop (28. april)

by | 28 Aprila, 2017

Vaš dnevni horoskop za petak, 28. april…

Foto: Pixabay

OVAN
Sumnjate u nečije namjere i imate loš predosjećaj u susretu sa određenim saradnicima. Nema potrebe da zaključujete na osnovu prvog utiska, sačekajte na prigodan trenutak. Imate dovoljno iskustva da se zaštitite od nekih loših uticaja. Postoji osoba koja u vama pokreće snažne emocije, usmjerite svoje misli ka zajedničkim temama. Uživajte uz blisku osobu i u privilegijama koje imate. Sugestija: Radost srca djeluje ljekovito u svakom pogledu.

BIK
Stalo vam je da uskladite svoje poslovne i privatne obaveze. Dovoljno ste vješti da ostvarite svoje interese na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da vas neko nepotrebno usporava ili da remeti vašu koncentraciju. Imate pozitivan uticaj na nečije raspoloženje. Pokažite da se zajednička sreća krije u iskrenoj razmjeni osjećanja. Osećaj pripadnosti i bliskosti donosi vrhunac sreće. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

BLIZANCI
Poslovni dogovor kreće u pozitivnom smjeru, kada postoji podrška i saglasnost oko uvažavanja različitih interesa. Važno je da nove događaje prihvatite u optimističkom stilu, nema razloga da sumnjate u nečije poslovne namjere. Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja »čuda čini«. Pratite svoju »ideju vodilju« koja donosi zajedničku radost. Sugestija: Uživajte u lijepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

RAK
Na vama je da opravdate svoj poslovni ugled u situacijama koje mogu različito da se protumače. Osmislite dobar plan, uz određenu dozu mudrosti i vještinu sve može da se podvede pod poslovni uspjeh. Zadovoljstvo koje osjećate u nečijoj blizini predstavlja dobar predznak. Sreća je dostižna, kada vas sa nekim povezuju topla osjećanja i lijepe misli koje razmjenjujete. Sugestija: Podstičite kod sebe romantično raspoloženje i vedar duh.

LAV
Nema potrebe da optužujete druge za lošu procjenu ili svoj poslovno-finansijski neuspjeh. Potrudite se da pravilno korigujete svoje ponašanje u skladu sa zajedničkim interesima. Partner vješto prikriva dio istine, što dodatno utiče na vaše neraspoloženje. Ponekad nije lako dokazati istinu, čak i kada su sve prednosti na vašoj strani. Ali, nema razloga da odustajete. Sugestija: Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

DJEVICA
Neko nema dovoljno razumijevanja za vaše poslovne ideje. Otkrivate nove nesporazume u susretu sa saradnicima, nedostaje vam uzajamna podrška i razumijevanje. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o poslovnoj saradnji. Potrebno je vrijeme, da iskristališete svoja osjećanja i da profiltirate misli. Nemojte donositi ishitrene odluke o nekom ko vam je drag, budite strpljiviji. Sugestija: Pretjerana zabrinutost se loše odražava na vašu koncentraciju.

VAGA
Nalazite se u kreativnoj fazi, ali neko nema dovoljno sluha da vam se pridruži. Zbog različitih interesovanja i poslovnih pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite kompromis ili utješnu varijantu. Izbjegavajte novu ljubavnu raspravu, uzdržite se od glasnih komentara i kritizerskih tonova pred voljenom osobom. Budite popustljiviji više nego obično. Sugestija: Prijaće vam neke dodatne obaveze, kao dobar oblik radne terapije.

ŠKORPIJA
Neko osporava vaš uspjeh, tako da vas nepotrebno opterećuje novim test situacijama ili dodatnim uslovima. Nemojte dozvoliti da novi poslovni nesporazumi utiču na vašu koncepciju i na kretivno raspoloženje. Planirajte susret sa osobom koja u vama pokreće emotivne talase, potreban vam je pozitivan impuls. Oslonite se na snagu svojih osjećanja i na neke lijepe misli. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivno raspoloženje.

STRIJELAC
Interesuju vas konkretni rezultati i mogućnost za ubrzanim napredovanjem na poslovnoj ljestvici. Vaš stav djeluje razumno, ali potrebna vam je i nečija ozbiljna podrška. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja. Bez nečijeg prisustva osjećate emotivnu prazninu ili žal. Teško vam je da izrazite svoja osjećanja i namjere pred bliskom osobom, nešto vas sputava. Sugestija: Pratite svoj »unutrašnji glas« i potrebe, opustite se.

JARAC
Imate pozitivan uticaj na svoju okolinu, ideja koju propagirate potvrđuje vašu profesionalnu svijest o zajedničkim interesima. Pokušavate da osmislite dobru strategiju i ne dozvoljavate da vas neko zatekne. Raduju vas novi događaji i nečija iskrena namjera da vam ugodi. Partner zna da vam prenese dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju, prihvatite sve ono što dobijate. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

VODOLIJA
Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju o poslovnoj saradnji i dokažite svoje sposobnosti na djelu. Nema potrebe da odlažete neku zajedničku akciju. Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Djelujete zanosno i uspijevate da privučete nečiju pažnju, što će dodatno uticati na vaše samopouzdanje. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osjećanja.

RIBE
Neko vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči vaš poslovni uticaj. Nema potrebe da ulazite u raspravu sa osobom koja koristi drugačija mjerila vrednosti. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da sretan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno vam je nečije razumijevanje i emotivna podrška. Sugestija: Izbjegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

IZVOR: ASTROLOOK.COM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.