DNEVNI HOROSKOP

by | 20 Oktobra, 2011
Vaš horoskop za dan: 20.10.2011.


OVAN
Djelujete sumnjičavo u procjeni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženu ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi. Zbog novih događaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi znate vješto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora. Sugestija: Nema potrebe da precjenjujete svoje mogućnosti.

BIK
Nalazite se u dobroj formi i djelujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu. Očekuje Vas zapaženi uspjeh na različitim stranama. U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će Vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem. Sugestija: Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

BLIZANCI
U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocjenjujete nečije ponašanje. Međutim, ne možete zanemariti glas većine i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Mimo Vaše volje neko ima završnu riječ. Izbjegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbuđujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi. Sugestija: Prijaće Vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani.

RAK
U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora. Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje. Sugestija: Osjetićete veliko psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i povjeravanja.

LAV
Samo pomoću suptilnih metoda možete da nametnete svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima. Nemate dovoljno strpljenja da učestvujete u različitim poslovnim fazama, tako da smišljate zaobilazno rješenje. Olako prelazite preko zamjerki koje Vam upućuje voljena osoba. Upotrijebite svoj šarm u određenim situacijama kako biste poboljšali odnos. Sugestija: Potrudite se da pozitivno utičete na svoju psiho-fizičku kondiciju.

DJEVICA
U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rješavaju u najkraćem roku. Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su Vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj dio obaveza u poslovnoj saradnji. Voljena osoba možda ima neke neobične ideje, ali nemojte donositi zaključak dok ne provjerite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponekad je i mana. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

VAGA
Djelujete vrlo ambiciozno i zainteresovani ste za različite ideje koje omogućavaju efikasnije poslovanje. Možda Vaše vizije nailaze na nerazumijevanje, ali upotrijebite svoju pamet u onoj mjeri koliko je potrebno da pridobijete nečije povjerenje. Ponekad riječi nisu dovoljne da izrazite sve ono što mislite ili osjećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

ŠKORPIJA
Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze djeluju neubjedljivo. Prihvatite dobronamjernu kritiku. Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u ljepši dio stvarnosti, uživajte u onome što imate i u nečijem društvu. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim teškim temama.

STRIJELAC
Zamjerke koje Vam neko upućuje donose suprotan efekat, gubite interesovanje i volju da završite započeti posao. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promjenljivu klimu u svom okruženju. Posvetite pažnju ljepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo ljepše nego što jesu. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

JARAC
Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate provjerenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji. Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namjera ne predstavlja uvijek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje Vam je stalo. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA
Znate da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po Vašoj volji. Izbjegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ispoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Neko Vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrijediti nečija osjećanja. Sugestija: Djelujete napeto, prijaće Vam šetnja i relaksacija.

RIBE
Nedostaje Vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje. Pogrešno procjenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procjenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije. Sugestija: Izbjegavajte stresne situacije, opustite se.