Dnevni horoskop (5. april)

by | 5 Aprila, 2017

Vaš dnevni horoskop za srijeda, 5. april…

Foto: Pixabay

OVAN
Nalazite se u neobičnoj situaciju, stoga izbjegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Potrebno je da stvorite bolje uslove, sve što činite ostavlja određene posljedice na vaš poslovni život. Teško vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor, lagano gubite nadu u sretan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Ali, uvijek možete da sagledate one dobre strane. Sugestija: Nema razloga za pretjeranu zabrinutost, opustite se.

BIK
Potrebno je da povučete logičan redoslijed poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovno-finansijsku ponudu i plasirate svoje ideje u odabranom društvu, koje će vas »dobro nagraditi«. Ako vas opterećuju emotivne dileme razgovarajte iskreno sa voljenom osobom, prije nego što se opredijelite za novo ili »energično« rješenje. Sugestija: Kontrolišite svoje unutraše konfikte.

BLIZANCI
Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rješenja, važno je da napravite dobru procjenu. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove i da unaprijedite svoje praktično iskustvo. Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i sitnica. Odgovorite pravilno na nečije »emotivne signale«. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

RAK
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u djelo nečije ideje, zarad zajedničkog interesa. Važno je da budete dovoljno ubjedljivi i efikasni u društvu saradnika. Djelujete zadovoljno. Kod vas provijava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

LAV
Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savjet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici. Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate. Sugestija: Usmjerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

DJEVICA
Djelujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osjećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više, nego što možete da učinite u određenim situacijama. Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja, partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primjedbe zarad boljeg uzajamnog razumijevanja. Sugestija: U večernjim satima prijaće vam susret ili izlazak, kao dobra relaksacija.

VAGA
Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa zavšnim odukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savjet i proširite svoja saznanja o poslovanju. Saslušajte saradnike koji nude praktična rješenja. Partner zna da djeluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju. Sugestija: Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje.

ŠKORPIJA
Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama, neko vam nudi interesantne ideje. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Izbjegavajte poslovno rivalstvo ili neku takmičarsku atmosferu. Strpljivo sačekate na nečiji poziv, nema potrebe da previše rizikujete u delikatnim situacijama. Ne možete uvijek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

STRIJELAC
Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rješenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujete koristan savjet, jer neke situacije predstavljaju dobar povod za zajednički uspjeh ili za emotivno zadovoljstvo. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmijeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat. Sugestija: Prijaće vam psihološko opuštanje u bliskom društvu.

JARAC
Primjećujete da novi događaji utiču na vašu koncentraciju, imate utisak da neko umanjuje vaš poslovno-finansijski uspjeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare. Budite promišljeni i nemojte donositi ishitrene odluke. Teško vam je da ispunite sva partnerova očekivanja, ali uvijek vrijedi pokušati. Potrudite se da pomjerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagođavanju. Sugestija: Sačuvajte dobru volju i poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

VODOLIJA
Pokušavate da promijenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete, ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno. Položaj Mjeseca djeluje pomalo izazovno na vaše psihičko stanje, povremeno ste skloni nekim iznenadnim ili neumjerenim emotivnim reakcijama. Najviše pogađaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe. Sugestija: Nemojte dozvoliti da različite sitnice utiču na vašu psihičku ravnotežu.

RIBE
Imate dobre ideje, ali ponekad je teško procijeniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da »žrtvujete« određene interese zarad lične sigurnosti, postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Teško vam je da razumijete nečije emotivne namjere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali cjelokupnu situaciju. Sugestija: Izbjegavajte rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju.

IZVOR: ASTROLOOK.COM