Šta nam donosi mjesečni horoskop za april?

by | 31 Marta, 2024

Proljeće nam je stiglo, a mjesec koji je pred nama počinje smijehom, tzv. Danom šale, pa šta nam donosi mjesečni horoskop za april otkrivamo u nastavku

April je prekrasan mjesec iako još uvijek može biti hladnih dana i večeri, ali je sve toplije i ljepše, prirodne boje dolaze do izražaja, a u nastavku pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za april 2024. Glavni događaj drugog proljetnog mjeseca je pomračenje Sunca 8. aprila.

Ovan

April će Ovnovima donijeti mnoge promjene, uglavnom vezane za profesionalnu sferu i hobije. Mnogi će imati priliku da promjene mjesto boravka, pa čak i državu. Neki pokreću promjene u romantičnoj sferi, ali treba zapamtiti da prije toga morate preispitati svoje životne prioritete i moralne vrijednosti. Tek tada možete očekivati pozitivne promjene.

Zdravlje će skoro u potpunosti zavisiti od načina života, ishrane i spavanja. Pravilna raspodjela snaga će pomoći Ovnovima da budu na visini zadatka tokom cijelog meseca. Finansijski sektor će, na sreću, imati prilike da se ojača i stabilizuje.

Bik

Tokom prve polovine mjeseca, Bikovi će se baviti materijalnom stranom života, posvećujući većinu svog slobodnog vremena rješavanju hitnih zadataka i problema. Srećom, posljednja trećina mjeseca će proteći opušteno i bezbrižno, uz dobro raspoloženje i uživanje u plodovima rada. Zdravlje obećava da će biti stabilno.

Što se ljubavi tiče, mogući su ozbiljniji sukobi s partnerom tokom prve polovine aprila. I teško će Bikovi uspjevati da sačuvaju prisebnost u tim momentima. Zapitajte se da li je partner u pravu.

Blizanci

Blizanci će se u aprilu suočiti ne samo sa poteškoćama u profesionalnoj sferi, već i sa revizijom svojih uobičajenih smjernica i uvjerenja. Pobjednici će biti oni koji mogu objektivno da sagledaju sporne situacije spolja i prihvate poziciju protivnika ili takmičara. Možda će neki od „neprijatelja“ u ovom slučaju postati istomišljenici, pa čak i partneri.

U prvoj polovini mjeseca zdravlje mogu da ugroze respiratorna oboljenja, a u drugoj hronična bolesti, koje će se pogoršati ukoliko se na vreme ne preduzmu preventivne mjere. Finansijska sfera Blizanaca zavisit će od aktivnosti i inicijative, a romantična od sličnih postupaka partnera.

Rak

April će Rakovima donijeti nova korisna poznanstva u profesionalnoj sferi. Prilike za promjenu posla pojaviće se u drugoj polovini mjeseca, ali ih treba pažljivo sagledati, jer neće sve ponude biti iskrene i obećavajuće. Zdravlje će biti prilično stabilno, sa izuzetkom perioda pomračenja – ovih dana morate biti pažljiviji nego inače. To se naročito odnosi na vaše psihičko zdravlje.

Finansijska situacija može biti malo uzdrmana zbog ranijih grešaka i pogrešnih proračuna, ali ovde će predstavnici znaka brzo vratiti izgubljene pozicije i izjednačiti materijalne gubitke. Romantična strana života donijet će Rakovima neke testove snage: kako u već postojećem partnerstvu, tako i za one koji traže svoju srodnu dušu.

Lav

Lavovima će u aprilu biti pomalo dosadno, prije svega zbog romantične sfere života. Predstavnici ovog horoskopskog znaka će žuditi za slobodnim ispoljavanjem emocija i strasti, ali prilika za to će biti malo. Zahvaljujući šarmu i želji da zablistate, mogu vam se otvoriti mnoga vrata kada je posao u pitanju. Moguće je i da budete unaprijeđeni. Lavovi koji su prisutni na javnoj sceni steći će ogromnu popularnost. Zdravlje se može blago pogoršati u prvoj polovini mjeseca.

Djevica

Djevice će osjetiti nastavak trendova iz prethodnog mjeseca, vodiće aktivan život i nastaviće da se velikim koracima približavaju ostvarenju svojih ciljeva. Profesionalni zadaci će ih primorati da posvete vrijeme unapređenju svojih kvalifikacija, učenju novih vještina ili znanja. Materijalna sfera obećava da će biti stabilna i prilično prosperitetna, posebno ako je moguće smanjiti troškove za nepotrebne stvari ili odjeću.

Inače, tendencija neracionalnog trošenja pojaviće se tokom pomračenja Sunca – u ovom trenutku je bolje ograničiti svaku kupovinu. Romantična strana Djevičinog života biće stabilna i predvidljiva – kako za one u paru, tako i za one koji nisu vezani ozbiljnim obavezama.

Vaga

Vaga, sa izuzetkom perioda pomračenja Sunca, imaće veoma uspješan mjesec. Druga polovina aprila biće bogata ponudama za promjenu posla ili uključivanje u nove poslovne projekte. Predstavnici znaka, koji još nisu u vezi, mogu biti zainteresovani za kolegu sa posla ili poznanika na kojeg prije nisu obraćali pažnju. Pokazivanje simpatije od strane ove osobe može podstaći raspoloženje za pozitivne akcije i emocije kao odgovor.

Porodične Vage će mnogo više nego inače obraćati pažnju na djecu i njihove probleme. Posebno treba da obrate pažnju na svoje zdravlje, jer će tokom pomračenja rizik od povreda za njih biti veoma visok.

Škorpija

Škorpije će prvu polovinu mjeseca posvetiti poslovnim putovanjima i širenju posla. Rezultat će biti ne samo efikasna rješenja problema i zadataka, već i unutrašnje zadovoljstvo. Materijalna strana života će se poboljšati u drugoj polovini mjeseca, toliko da će mnogima omogućiti da planiraju velike, značajne nabavke. Romantična sfera će biti aktivna za one koji su suočeni sa izborom jednog od nekoliko prilično perspektivnih udvarača.

Porodični predstavnici vodenog znaka posvetit će mnogo vremena svojim partnerima, djeci i rođacima, stvarajući oko sebe auru kohezije i emocionalne stabilnosti. Zdravlje se može pogoršati tokom pomračenja Sunca, međutim, to će biti povezano sa psihosomatskim manifestacijama potisnutog bijesa ili agresije.

Strijelac

Strijelčevi će u aprilu morati da rješavaju mnoge profesionalne probleme. Biće veoma teško privrednicima koji će bukvalno sve vrijeme provoditi na poslu. Na sreću, rezultat obećava da će biti veličanstven. Kraj aprila će obradovati mnoge predstavnike ovog znaka.

Što se ljubavi tiče, neće vam faliti pažnje suprotnog pola, a pojaviće se i udvarači ozbiljnih namjera, a moguće su i bračne ponude. Moguća su lijepa porodična putovanja krajem mjeseca. Zdravlje će biti biti stabilno, ali morate biti pažljivi u periodu oko pomračenja sunca 8. aprila.

Jarac

Profesionalna sfera će obilovati ne baš prijatnim iznenađenjima, a od Jarčeva će se tražiti da stabilizuju situaciju na duže vrijeme. Emocionalnu i vrlo stvarnu pomoć mogu pružiti bliski prijatelji, koji će savjetima i djelima pomoći Jarčevima da upravljaju naizgled beznadežnim slučajem.

Zdravlje će biće prilično stabilno, ali se ne mogu isključiti psihosomatski simptomi, povećan stres i endokrini problemi. Unapred preduzete preventivne mjere pomoći će ne samo da se ublaže, već i izbjegnu mogući problemi. Srećom, na ljubanom planu neće biti nikakvih problema – naprotiv.

Vodolija

April će Vodolijama donijeti mnogo briga. Organizovanje porodičnih proslava, posećivanje događaja i aktivan društveni život će održati Vodolije u dobrom raspoloženju, a novi kontakti i poznanstva inspirisati i oduševiti. Finansijska situacija obećava da će biti prilično stabilna, ali i dalje ne treba trošiti novac pod uticajem emocija, pozitivnih i negativnih.

Zdravlje Vodolija će biti dobro, posebno ako posvetite dovoljno pažnje šetnji na svježem vazduhu i fizičkoj aktivnosti. Period pomračenja Sunca može izazvati depresivno stanje kod mnogih predstavnika ovog vazdušnog znaka, ali će brzo nestati.

Ribe

Ribe će u aprilu morati rješavati brojne probleme u profesionalnoj sferi. Pored toga, moći ćete uspješno da organizujete turistički odmor u društvu najmilijih. Putovanja krajem aprila ne samo da će poboljšati vaše blagostanje, već i stabilizovati emocionalno stanje. Naročito ako su ova putovanja usmjerena ka toplim krajevima.

Romantična sfera života će biti pomjerena ka udobnosti, harmoniji i spokoju. Porodični predstavnici znaka će sa velikim zadovoljstvom provoditi sve svoje slobodno vrijeme sa rođacima. Materijalna strana neće izazvati brige, a ravnoteža prihoda i rashoda omogućiće Ribama da se opuste.

Evo kakvo vjenčanje u detalje najbolje pristaje svakom horoskopskom znaku

 

ljepotaizdravlje.ba

iStock via Getty

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.