Povratak poslije dvije godine: Lana Del Rey snimila novi album “Lust for Life”

Elizabeth Woolridge Grant, poznatija pod imenom Lana Del Rey, do sada je izdala četiri albuma. Posljednji album “Honeymoon” izašao je prije dvije godine i naišao je na pozitivne kritike, kako profesionalnih kritičara, tako i fanova.

https://www.instagram.com/p/BW03sO_lRy4/?taken-by=lanadielrey

Pjesme “High By The Beach” i “Music To Watch Boys To” su se neprestano puštale na radijskim stanicama širom svijeta.

Sada, skoro dvije godine nakon objavljivanja albuma “Honeymoon”, tu je i novo studijsko izdanje “Lust For Life” koje je prvi put najavla u martu, izbacivši trailer a potom i naslovnicu albuma.

https://www.instagram.com/p/BW0E-KFlqts/

Na albumu se susreću i miješaju različiti muzički stilovi, ali motivi koji karakterišu Lanu, poput melanholije, usporenog tempa i “flertovanja” sa hip-hopom, su prisutni i na novom izdanju. Album sadrži 16 pjesama, a neki od izvođača sa kojima je sarađivala na albumu su The Weeknd, A$AP Rocky, Playboi Carti ali i Stevie Nicks.

Iako je album pun odličnih pjesama, numere koje se na prvo slušanje izdvajaju su definitivno “Lust For Life” koja je nastala u saradnji sa hitmejkerom The Weeekndom, “Summer Bummer” na kojoj gostuju A$AP Rocky i Plaiboi Carti, kao i singl “Love” koji je najavio album, a za koji je snimljen i prateći video-spot.

IZVOR: LIFE CONTENT

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.