Andrea Teletina: Avon kompanija već 20 godina u BiH podržava žene i podstiče njihovu samostalnost

by | 5 Septembra, 2023

Povodom obilježavanja velikih 20 godina kompanije Avon u našoj zemlji odlučili smo vam predstaviti sjajne dame koje su već dugi niz godina dio ove kompanije i veoma su sretne zbog toga. Andrea Teletina je s nama svoje najdraže Avon proizvode i istakla po čemu je Avon kompanija drugačija i posebna

Andrea Teletina obavlja funkciju menadžerice Zone u kompaniji Avon kojoj se pridružila već u studentskim danima davne, 2004. godine. Njen razvojni put se kretao od Avon Člana Kluba, Sales Leadera, pa do pozicije Menadžerice Zone na kojoj je punih 13 godina.

-Mi smo kompanija koja već 20 godina u BiH podržava žene i podstiče njihovu samostalnost, kako kroz uštede koje ostvaruju tako i kroz poslovnu priliku gdje naši Sales Leaderi imaju mogućnost da zarade onoliko koliko oni žele, pa čak i iz udobnosti svoga doma. Mnogo sam ponosna na uspješan tim porodičnih žena koje imaju djecu, stalni posao i fantastično vode svoje timove do ostvarenja ciljeva. Granice ne postoje – sve je do nas, i zato vas pozivam da budete i vi dio naše Avon porodice. Ponosna sam na prvih 20 godina naše kompanije u BiH i na promjene koje donosimo zajedno, istakla je Andrea te dodala:

-Ono što uvijek rado ističem da u Avonu pored zarade, druženja, upoznavanja novih ljudi ima mnogo i putovanja. S Avon kompanijom sam putovala od dalekog Meksika, preko Južnoafričke Republike, nevjerovatnog Japana, pa do Francuske, Italije, a nedavno sam se vratila s putovanja iz Turske. Ovo je kompanija u kojoj se i najmanji trud nagrađuje. Veliki sam ljubitelj Avon proizvoda i moram reći da ne bih mogla da zamislim svoj život bez njih. Od proizvoda za njegu kože, preko makeupa do naših fantastičnih mirisa i zato je uvijek teško odabrati samo nekoliko. Ali za ovu priliku odabrala sam svojih top pet Avon proizvoda.

NEIZOSTAVNIH PET AVON PROIZVODA

#1 AVON TRUE ULTRA MATTE RUŽ ZA USNE

Moja omiljena nijansa je Nude Suede jer pruža hidrataciju koja mi je veoma bitna i posjeduje intenzivnu boju koja traje tokom cijelog dana. Važno je napomenuti da smo kompanija koja svake sekunde proda četiri ruža za usne, i to govori o popularnosti naših ruževa širom svijeta.

#2 GLIMMERSTIK OLOVKA ZA USNE

Mystery Mauve je nijansa koja najviše odgovara mojim usnama. S obzirom da imam izrazito tanke usne, nju nanosim iznad spoljne linije usana kako bi izgledale veće. Volim jednostavnost korištenja ove olovke (odvrće se jednostavno), pomaže mi da ruž stoji duže na mojim usnama i da se ne razmazuje. Ovo je moja idealna kombinacija za svaki dan.

#3 ANEW SERUM SA 3,5% HIJALURONSKOM KISELINOM

To je proizvod koji me je naprosto oduševio. Taj osjećaj kada ga nanesem na čisto lice kao da sam popunila sve nepravilnosti i bore, koža djeluje punije i glatko. Nanosim ga i ujutro i uveče i bez njega ne mogu zamisliti svoju rutinu njege kože. Kada sam saznala sve prednosti hijaluronske kiseline te da je naše tijelo i samo proizvodi odlučila sam se za ovaj serum i sada ga svima preporučujem.

#4 SERUM PODLOGA – NATURAL BEIGE

Zaista moram reći da je to najsavršeniji puder koji sam ikada koristila. Da li ste čuli da neki puder njeguje kožu? Ovaj čini upravo to. Baš zato sam njega izabrala jer pored toga što ima srednju prekrivnu moć, on i njeguje. Dodatni benefit je to što ima SPF 30. Daje lijep i prozračni ton koži. Ja ne volim kada me koža lica zateže i zato uvijek biram ono što i dodatno njeguje – jer u tom slučaju nema tog neželjenog osjećaja zategnutosti kože.

#5 ATTRACTION MIRIS

Oduvijek sam slušala da su note mošusa ono što je potrebno svakoj ženi i upravo to sam pronašla u Attraction mirisu, koji je moj favorit. Ovaj neodoljivi miris kreiran je sa jedinstvenim ciljem – da privlači svojim ekskluzivnim magnetnim akordom mošusa, namijenjenim da bude tvoje tajno oružje u igri zavođenja! Moram priznati da me je i samo pakovanje oduševilo još od samog momenta lansiranja na tržište. Attraction za nju je u predivnoj providno-zlatnoj bočici koja se s jedne strane pri dnu sužava, a s druge širi. Također, bočica muškog parfema je veoma slična. Spajanjem ova dva parfema, za nju i za njega, postaju jedna cjelina i idealni su za poklon.

ljepotaizdravlje.ba

Avon