Dvanaesta knjiga “Mašta može svašta” je na kioscima

by | 30 Maja, 2024

U dvanaeestoj knjizi nove Disneyjeve kolekcije pozivamo vas da maštate. Razvoj mašte kod djece je ključan za njihov sveukupni razvoj

Kroz maštovite priče i likove, djeca uče izražavati svoje osjećaje, razvijati kreativno razmišljanje i rješavati probleme na inovativne načine. Slikovnica “Mašta može svašta” nudi djetetu prostor gdje su granice samo granice njihove vlastite mašte.

Kroz Legendu o gavranu nas vodi Petar Pan, koji je opet  nadmudrio Kapetana Kuku. Medvjedić Winnie Pooh se zabavlja  sa prijateljima smišljajući priču o Strašnom medonji. Alisa u Zemlji  čudesa se ponovo uvjerava kako mašta može svašta, dok Cerigradska Mačka poručuje da je mašta jedino oružje u borbi protiv stvarnosti. Posljednja priča u knjizi nas vodi u intergalaktičku  pustolovinu igračaka. Dvanaesta knjiga od danas na kioscima.

Slikovnice iz ove neponovljive slavljeničke kolekcije možete pronaći na kioscima širom Federacije BiH i na www.tropik.ba. Dvanaesta knjiga “Mašta može svašta” je u ponudi po supercijeni od 8,90KM.

ljepotaizdravlje.ba

TROPIK