Ne propustite RECreativno sa Dijanom Tepšić: Show koji se voli

by | 13 Maja, 2016

Autorka i voditeljka show-a koji se voli, Dijana Tepšić vam predstavlja sve detalje nove epizode TV show-a RECreativno sa Dijanom Tepšić.
Show pratite svake sedmice u sljedećim terminima: svakog petka od 17 sati na Alternativnoj televiziji, kao i subotom od 15.30, nedjeljom od 23.30h i utorkom u 16 sati. Show se emituje i na Hayat PLUS kanalu, nedjeljom u 22.00h i ponedjeljkom u 12.50, kao i Hayat MUSIC, svake srijede u 23.15h. Ukoliko propustite neku od epizoda, potražite omiljeni Show na Youtube kanalu Play Team-a.

Vanja Misic Snimanje Spota.00_03_37_00208.Still005
U ovoj epizodi vas očekuje mnogo zanimljivih priča i sadržaja. Družila sam se sa muzičarkom Vanjom Mišić na snimanju video spota, kao i na promociji za njen novi singl “Prstima”. Moja ekipa i ja putujemo u Sarajevo, tamo nas čeka Maja Halilović, kreativna umjetnica i preduzetnica. Uživala sam i na treningu Stonoteniskog kluba Banja Luka. Krećemo u novu avanturu, vrijeme je za kreativnost.

Synced Sequence.00_02_14_08.Still001

U rubrici RECreativci predstavljam vam Maju Halilović, mladu i kreativnu umjetnicu s kojom sam se družila u Sarajevu. Njena ljubav prema kreativnom izražavanju traje još od djetinjstva, a rezultat je stvaranje sopstvenog branda Maja Halilović Design, koji je postao veoma upsješan i prepoznatljiv. Njene leptir mašne koje dizajnira žele svi da nose i upotpune svoj izgled. Šivanje je počela da uči u ranom tinejdžerskom dobu pošto je svaki Majin odjevni predmet zahtijevao nadogradnju. Maju inspiriše apsolutno sve! Obožava knjige, muziku, umjetnost, ali najviše vremena provodi istražujući o novim tehnologijama. Ne propustite zanimljiv intervju sa ovom veselom i talentovanom kreativkom.

Jelen REC Star donosi intervju sa banjalučkom muzičarkom svjetskog glasa Vanjom Mišić, koja je medijima i javnosti ovih dana predstavila novi singl i video spot “Prstima”. Pjesma je nastajala u poslednjih pola godine u Banjaluci i Požegi, dok je spot sniman nedavno u Banjaluci. Moja ekipa i ja smo bili na snimanju njenog video spota i donosimo sam eksluzivne kadrove kako je to sve izgledalo iza kamere. Ovo je Vanjin prvi izlet u autorski rad. Poruka pjesme nam govori kako je to biti sam u svom svijetu, a kako je to kada u njega dođu drugi ljudi i uljepšaju ga svojim bojama. Vanja mi je otkrila da za jesen sprema i nova muzička iznenađenja.

Festivalski ENG final.00_00_28_05.Still004

U rubrici REC Fest od ove sedmice predstavljam vam i InMusic festival. Početak ljeta u Zagrebu već je tradicionalno rezervisan za INmusic. Imaćete priliku da vidite i čujete najatraktivnije izvođače i desetine hiljada posjetilaca iz raznih dijelova svijeta. Ako među vama još uvijek ima onih koji se dvoume, u narednim sedmicama u rubrici REC Fest otkrivamo zašto INmusic definitivno trebate uvrstiti na svoj popis ljetnih festivala. Festival se ove godine održava od 20. do 22. juna, a prisutnim posjetiocima donosi nastupe Florence + The Machine, PJ Harvey, The Kooks, Jake Bugg, The Coral, kao i mnogih drugih izvođača. Vidimo se ove godine na In Music festivalu, partite show i osvojite ulaznice za festival.

Synced Sequence.00_12_18_00.Still003

U rubrici RECreativci upoznajte talentovane i uspješne šampione i šampionke Stonoteniskog kluba Banjaluka s kojima sam se družila i zaigrala stoni tenis. Stoni tenis je jedan od omiljenih sportova za sve generacije. Otkrili su mi kako se pripremaju za takmičenja, kako su zavoljeli ovaj sport, šta ih je najviše privuklo i koje su sve prednosti stonog tenisa.

Kornelija poslednja.00_04_34_06.Still002

Good Food by Kornelia Vidović ove sedmice donosi svojevrsni rezime ove rubrike. Sa Kornelijom sam se prisjećala sjajnih jednostavnih ibrzih recepata zdrave hrane. Pričale smo i o promjenama koje treba da uvedemo kroz ishranu i odnosa prema hrani. Ne propustite njene savjete i trikove.

druga epizoda.00_02_27_00.Still002

Moj saradnik i prijatelj Saša Kecman, kondicioni trener je i u ovoj epizodi ugostio Almira Kerkelju, poznatog dizača tegova koji iza sebe ima zavidne rezultate i uspjeh. Od Almira ćete saznati nešto više o “Weight liftingu”, kategoriji olimpijskog dizanja tegova. Saša se u ovoj epizodi oprobao u ovoj disciplini i slušao savjete Almira kako da vježbe izvodi pravilno.

Synced Sequence.00_01_13_17.Still001

REC Fest Filip Jakovljević iz EXIT PR tima za BiH, mi je otkrio najnovije detalje o EXIT i SEAdance festivalu koje ne smijete propustiti ovog ljeta, kao i mnogim iznenađenjima koja se uskoro spremaju.

Gledajte show koji se voli, igrajte se i svake sedmice osvojite nagrade koje čekaju na vas. Više informacija potražite na Facebook stranici RECreativno sa Dijanom Tepšić.

 

Tekst i foto: PR