Vikend ljubavi u CineStaru uz savršene filmove

by | 1 Februara, 2022
vikend ljubavi u cinestaru uz savršene filmove

Provedi Vikend ljubavi u CineStaru od 11. do 14. feburara uz savršene filmove!

Februar ili “mjesec ljubavi”, kako ga mnogi od milja zovu, za mnoge parove predstavlja “slatku muku” kako na što ljepši način proslaviti Valentinovo.

Vikend ljubavi u CineStaru uz savršene filmove

Romantične večere, izlasci, druženje u kućnoj atmosferi ili odlazak u kino, samo su neki od načina kako ovaj dan provesti u društvu svog partnera. No, čak i ako ste solo, to ne mora značiti da morate “samovati”. Uvijek se možete dobro provesti u društvu sebi dragih ljudi na Vikendu ljubavi u CineStaru od 11. do 14. februara uz najnovije filmske hitove.

Očekuje vas romantična komedija “Knjiga ljubavi”, u kojoj upoznajemo povučenog engleskog pisca Henryja (Sam Claflin).

Knjiga Ljubavi / Sam Claflin (Henry): Foto: CineStar PROMO

Na putu u Meksiku, Henry je oduševljen kad sazna da je njegova zadnja knjiga iznenađujući hit u toj zemlji! A veliki razlog tome je i pikantni prevod privlačne prevoditeljice Marije.

Knjiga ljubavi / Veronica Echegui (Maria); Foto: CineStar PROMO

A za fanove Agathe Christie, tu je dugoočekivana adaptacija klasika “Smrt na Nilu”. Kenneth Branagh se vraća kao detektiv Hercule Poirot, a kartu za ubojito putovanje Nilom je ugrabila i velika filmska zvijezda Gal Gadot, poznata po glavnoj ulozi u globalno uspješnoj franšizi “Wonder Woman”.

Smrt na Nilu

Smrt na Nilu/ Kenneth Branagh (Hercule Poirot); Foto: CineStar PROMO

Pogledaj klasik u nastajanju među prvima na ovim pretpremijernim projekcijama.

Smrt na Nilu

Smrt na Nilu; Foto: CineStar PROMO

Osim ovih svježih naslova, očekuju te i drugi filmski hitovi poput SF akcije “Moonfall”, francuskog filma “Visoka moda” i noir filma “Ulica noćnih mora” sa moćnom postavom koja uključuje Bradleyja Coopera, Rooney Maru i Cate Blanchett među ostalima. Za svakoga ponešto!

Uskoro više informacija i ulaznice na blagajnama i cinestarcinemas.ba.

ljepotaizdravlje.ba

CineStar PROMO