Mjesečni horoskop za februar 2022.

by | 1 Februara, 2022
mjesečni horoskop za februar 2022

Mjesečni horoskop za februar 2022: Jarčevima ljubav kuca na vrata, a Djevice se okreću novim poslovima…

Mjesečni horoskop za februar 2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, ulazite u mjesec koji će biti jedan od turbulentnijih, posebno na polju vaše karijere. Imate veliku motivaciju da unaprijedite svoj status, međutim, prisutne su kočnice koje vas izbacuju iz takta. Odnos sa nadređenima je naelektrisan, pokušavate nametnuti svoju volju. Ukoliko ste zauzeti, vaš fokus na karijeru će sigurno zasmetati voljenoj osobi, pa je potrebno da unesete više harmonije u odnos i da se ne distancirate od partnera. Ako ste slobodni, osoba koja je par godina starija od vas, a uz to je i ambiciozna, pokušava da nametne svoje prisustvo. Moguće su povrede i glavobolje.

Bik

Dragi Bikovi, vrijeme je da se zauzmete za svoje stavove i uvjerenja, kojih ćete se sada čvrsto držati. Osim toga, februar je mjesec u kojem biste mogli biti iznenađeni prijatnim vijestima na polju posla, ali i na polju finansija, planova. Ukazaće vam se prilika da ugrabite poslovnu priliku o kakvoj ste sanjali. Ako ste zauzeti, povoljan aspekt planeta u zemljanim znacima i direktan hod vaše vladajuće planete govore o poboljšanju kvaliteta odnosa sa voljenom osobom, posebno kada je komunikacija u pitanju. Slobodni pripadnici vašeg znaka dobijaju poziv osobe na koju dugo čekaju. Zdravlje je stabilno.

Blizanci

Dragi Blizanci, vrijeme je da krenete dalje kada je poslovni segment u pitanju, iako ćete početkom mjeseca imati potrebu da da se još jednom preispitate da li ste donijeli dobru odluku u prethodnom periodu. Moguće su tenzije sa nadređenima i kao i nemogućnost da se riješe nesporazumi. Ukoliko postoje neka dugovanja prema vama, sada ćete riješiti da ih izmirite, po svaku cijenu. Ako ste u vezi ili u braku, ovo je period pojačanih strasti između vas i voljene osobe, ali su prisutni i povremeni sukobi. Slobodni pripadnici vašeg znaka ulaze u strastvenu avanturu. Mogući problemi s kostima i zglobovima.

Rak

Dragi Rakovi, vrijeme je da zaokružite što ste započeli tokom juna i jula prošle godine. U vašem prirodnom polju međuljudskih odnosa, ali i polja ugovora, tako da će mnogi pripadnici vašeg znaka biti okrenuti novim dogovorima i realizaciji saradnji na kojima dugo rade. Jedan dio Rakova prekida radni odnos i prelazi na novo radno mesto. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u napetom odnosu sa voljenom osobom, koja je raspoložena za rasprave koje će voditi ka sukobima, ukoliko se vi na vrijeme ne povučete. Slobodni pripadnici vašeg znaka sada imaju priliku da uđu u emotivnu vezu, ali će se dvoumiti između dva kandidata. Povedite računa o ishrani i krvnom pritisku.

Lav

Dragi Lavovi, period pred vama je veoma naporan kada je posao u pitanju. Postavljate visoke ciljeve i uporno ih pokušavate ostvariti. Zbog toga ćete saradnicima djelovati veoma takmičarski raspoloženi, međutim, vi se na to ne obazirete. Ukoliko ste u vezi ili u braku, posvetite više pažnje voljenoj osobi jer se sada osjeća usamljeno. Horoskop za februar 2022. vam savjetuje da izbjegavate nametanje sopstvene volje i ne zaboravite da se nalazite u partnerstvu i da niste sami. Slobodnu pripadnici vašeg znaka su okrenuti isključivo poslu, ali sredina mjeseca donosi veoma prijatna iznenađenja. Mogući su upalni procesi.

Djevica

Drage Djevice, vaša vladajuća planeta je u direktnom hodu od početka februara meseca i u povoljnom aspektu je sa vašim znakom. Završavate sa preostalim obavezama iz prošlosti i od druge sedmice mjeseca se okrećete novim projektima. Djevice koje čekaju unapređenje, sada dobijaju ponudu da promijene radno mjesto. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa voljenom osobom može da trpi zbog tračeva i važno je da sada ne dozvolite da vas isti uvuku u distancu u odnosu na partnera. Ako ste slobodni, ovo je period u kojem ćete imati nekoliko kandidata kada je ljubav u pitanju i, ukoliko ne budete previše analizirali i odugovlačili, moguća je promjena emotivnog statusa. Zdravlje je stabilno.

Pročitajte i… Horoskop – 12 savršenih parova Zodijaka

Vaga

Drage Vage, vaša vladajuća planeta na početku mjeseca kreće direktnim hodom, pa ćete sada prošlost ostaviti iza sebe i okrenuti se budućim planovima. Na polju finansija dolazi do pomaka, posebno ukoliko ste čekali na povišicu ili ste se tome nadali. Neki pripadnici vašeg znaka razmišljaju u o promjeni na ovom polju, ali su još uvijek neodlučni. Ako ste zauzeti, odnos sa partnerom je napet i pokušavate zadržati balans. Ukoliko ste slobodni, preko člana porodice imate priliku upoznati osobu koja će vas zainteresovati. Zdravlje je stabilno, ali su moguće alergije.

Škorpija

Drage Škorpije, pred vama je mjesec u kojem ćete biti orijetnisani isključivo na komunikaciju, papirologiju, ali i međuljudske odnose. Pripazite na način na koji razgovarate sa drugima, jer ćete sada biti nešto suroviji u odnosu na okolinu, što bi moglo izazvati sukobe. Mogući su problemi s platnim prometom, a neki pripadnici vašeg znaka razmišljaju o poslovnoj ponudi koja se ukazuje. Ako ste u vezi ili u braku, ovo je mjesec u kojem biste morali posvetiti malo više pažnje voljenoj osobi, ali se odnos svakako stabilizuje. Ako ste slobodni, ulazite u period u kojem imate priliku da promijenite emotivni status. Visok krvni pritisak.

Strijelac

Dragi Strijelčevi, tokom narednih nekoliko sedmica, vi ćete najviše energije ulagati u finansije. Zabrinjavaju vas troškovi koji nisu bili u planu, a usput se javljaju zaostala dugovanja koja ste nekako, u prethodnom periodu, preskočili. Osim toga, vaša potreba da istaknete lične vrijednosti i stavove, sada dolazi do izražaja, što će vas učiniti neprijatnim sagovornikom. Javljaju se nove ideje za biznis. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan, međutim, zbog nekvalitetne komunikacije, prećutkivanja, dolazi do povremenih rasprava. Oni koji su još slobodni, preko prijatelja upoznaju interesantnu osobu koja će ih intelektualno stimulusati. Zdravlje je u redu.

Jarac

Dragi Jarčevi, pred vama je veoma dinamičan mjesec u kojem ćete biti angažovani na svim poljima. Imaćete potrebu, ali i mogućnost da unaprijedite svoju poziciju, a neki pripadnici vašeg znaka, naglo postižu dugo željeni uspjeh. Ipak, horoskop za februar 2022. vam savjetuje da povedite računa kada je odnos sa nadređenima u pitanju, ali i vaš integritet. Ako ste zauzeti, ovo je mjesec u kojem ćete morati balansirati u odnosu i vaša samokontrola sada mora odigrati važnu ulogu. Ukoliko ste slobodni, sa planetom ljubavi u vašem znaku, koja kreće direktnim hodom, prilika za ljubav kuca i na vaša vrata. Ne izlažite se velikim naporima jer vam može biti ugrožena vitalnost.

Vodolija

Drage Vodolije, ono što je na prvom mjestu, tokom februara mjeseca, u vašem slučaju, jeste da se dobro organizujete i da pregrupišete svoju energiju i da pokušate da iskontrolišete strahove koji vas sputavaju. Ne obazirite se na tračeve na koje nailazite i fokusirajte se isključivo na svoje ciljeve. Ukoliko ste u vezi ili u braku, partner će tokom februara biti obuzet isključivo poslom, pa ćete se vi osjećati zapostavljeno. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da uđu u tajnu vezu. Neispavani ste i nervozni.

Ribe

Drage Ribe, povoljan aspekt planete akcije tokom sedmica koje su pred vama će donijeti veliku motivaciju kada su ciljevi u pitanju koje ćete, u velikom broju, sprovesti u djelo. Osim toga, tranzitni Jupiter je u vašem znaku, pa i uz neke prepreke, vi do realizacije onoga što želite, stižete. Odnos sa prijateljima je napet. Ukoliko ste u vezi ili u braku, pred vama je mjesec u kojem ćete biti podrška voljenoj osobi koja ima poteškoće na polju posla. Ako ste slobodni, za vas se interesuju dvije veoma konkretne osobe. Zdravlje je stabilno.

Piše: Astrološkinja Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac IG: @astrolog.helena.cupac

ljepotaizdravlje.ba

kaboompics via Pixabay

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.