Emma Roberts progovorila o problemima s neplodnošću

nov 13, 2020 Vijesti o poznatima

Glumica Emma Roberts odlučila je progovoriti o problemima s neplodnošću kroz koje je prolazila prije nego je ostala trudna sa svojim partnerom Garrettom Hedlundom. Emmi je dijagnosticirana endometrioza pa joj je doktor savjetovao da bi bilo najbolje da zaledi jajašca.

Probleme je imala još dok je bila tinejdžerka, ali tada se nije uhvatila u koštac s time i situacija se samo pogoršavala. Doktora je poslušala jer je u budućnosti htjela postati majka.

– Kad sam saznala da imam problema i da nisam baš plodna, bila sam šokirana. Osjećala sam se čudno, i imala sam osjećaj kao da radim nešto krivo – pojasnila je. Otkrila je i zašto je tajila trudnoću u početku.

– Zadržala sam to za sebe, moju porodicu, mog partnera, nisam htjela smišljati neke velike planove koji se neće ostvariti. Ova me trudnoća naučila da jedini plan koji možeš imati jeste taj da plana nema – zaključila je. Emma je na društvenim mrežama poprilično aktivna i sada bez problema objavljuje fotografije svog trudničkog trbuščića.

– Hrana i spavanje nisu više isti kao prije kad si trudan. Ali zdrava sam, i na tome sam najviše zahvalna. Vidim svoje tijelo kako se mijenja iznutra baš drastično i to je čudno iskustvo. Iznenađujuće, a prekrasno. A onda opet, s druge strane, ima dana kada se osjećam kao da me neko oteo – kaže.

24sata.hr

Kevin Winter / Staff/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.