Filip Juričić novom ulogom oduševljava region!

mar 11, 2020 Vijesti o poznatima

Hrvatski glumac Filip Juričić omiljen je u cijelom regionu, a posebno u Srbiji. Zbog toga često dobija uloge “preko granice”, pa tako i jednu od glavnih rola u sapunici “Tate” koja ruši rekorde gledanosti. Seriju “Tate” na OBN-u možete gledati radnim danima od 18 sati.

U seriiji Filip glumi uspješnog advokata zaljubljenog u samog sebe, ali to se iznenada mijenja kada sazna da ima sina. Obožavateljke iz Srbije posebne je oduševio savršeni beogradski akcent koji Filip ima u seriji.

Na društvenim mrežama OBN TV fanovi pišu kako je savršen za ovu ulogu, kako im je nedostajao i da mu akcent savršeno pristaje. A postići beogradski akcent ako vam je rodni list iz Zagreba vrlo je teško, te su zbog toga do sada hrvatski glumci u serijama u Srbiji većinom glumili ljude iz Hrvatske.

“Igram bahatog sredovječnog tipa koji neće da se ženi i da ima djecu, ali mu se čudnim spletom okolnosti omaklo jedno dijete u prošlosti. Sad se tu razvija odnos sa djetetom. Sa svojim kvartetom tatica i dragim prijateljima Vladom, Markom i Tomom se stalno nalazimo u piceriji gdje se družimo, zabavljamo i razmjenjujemo iskustva”, kaže hrvatski glumac poznat po ulogama u raznim telenovelama.

Foto: OBN PR

“Naporno je snimati telenovele jer je 12 sati radno vrijeme. Ali ja sam se već navikao na takav ritam rada, tako da mi je lakše. Pogotovo sada imam sreću, kao što su imali srpski glumci koji su snimali sapunice u Hrvatskoj, jer se mogu naspavati i iskoristi preostalo vrijeme samo za sebe. Kada snimam u Hrvatskoj, onda te kući čekaju žena i djeca, razne obaveze, drugi posao… Sada sam u Beogradu, tačnije na Dorćolu, i mogu se posvetiti samo seriji, a kada su mi dva slobodna dana, onda idem kući, gdje su mi žena i beba”, otkriva glumac.

Filip je rekao da je promijenio energiju i da mu je na setu u Beogradu sve novo, pa čak i jezik zbog čega uzima časove.

Tekst i foto: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.