Je li moguće? Kanye ostavio Kim nakon porođaja

by | 30 Decembra, 2015

Časopis Life&Style na naslovnici je objavio bombastičnu priču o tome kako je reper napustio reality zvijezdu. Pišu da im je brak pukao nakon mjeseci svađa.

auto_kim1450362435

Slomljena Kim ostavljena četiri dana nakon što je rodila, ‘vrišti’ s naslovnice časopisa Life&Style. Uz to najavili su da u tekstu otkrivaju i svađu koja ih je uništila te da im je brak pukao nakon mnogih mjeseci svađanja.

Dodali su i da se Kim Kardashian preselila svojoj majci Kris, a to je čini se i jedina istinita informacija koju su objavili.

Naime, istina je da se Kim s malenom North i Saintom preselila majci, ali s njom je došao i Kanye West jer se njihov dom preuređuje pa sada svi zajedno žive kod Kris.

Što se tiče njihovih ostalih tvrdnji, čini se da ne mogu biti dalje od istine. Mnogi izvori bliski porodici govore kako je Kanye divan otac i suprug nakon porođaja i da je kraj Kim čim joj nešto zatreba.

Jedino oko čega se nekoliko izvještaja slaže jeste da i Kim i Kanye sada imaju nešto ‘kraći fitilj’ jer su oboje jako umorni, ali to nije ništa toliko alarmantno da bi dovelo do razvoda. Uz sve to, čak je i glasnogovornik para potvrdio da se Kim i Kanye ne rastaju.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Life&Style

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.