Categories Vijesti o poznatima

John Legend nakon gubitka sina: Utješno je znati da nismo sami

Chrissy Teigen i John Legend doživjeli su strašan gubitak prije nešto više od dvije sedmice kada su izgubili bebu na samom rođenju. Chrissy je imala rizičnu trudnoću, a na kraju je počela i jako krvariti. Nakon hitnog dolaska u bolnicu doktori nisu mogli spasiti bebu. John je odao počast svojoj supruzi i prvi put progovorio o tragičnom gubitku sina. 

Dan nakon što je na dodjeli nagrada Billboard Music Awards svoj nastup posvetio upravo Chrissy, na Instagramu je podijelio emotivnu objavu.

– Jako volim tebe i našu porodicu. Zajedno smo proživjeli uspone i padove. Gledajući te kako nosiš našu djecu tako je dirljivo. Divim se tvojoj snazi koju si pokazala kroz najizazovnije trenutke. Nevjerovatan je dar donijeti život na svijet. Iskusili smo čudo, snagu i radost ovoga dara, a sada smo duboko osjetili njegovu krhkost – napisao je u emotivnoj objavi.

Na dodjeli nagrada Legend je izveo pjesmu ‘Never Break’ i na Instagramu napisao kako je ovu baladu inspirisala njegova supruga.

– Napisao sam ovu pjesmu jer vjerujem da ćemo se hodajući zemljom uvijek držati za ruke, prolazeći tako kroz svaku suzu, svaki uspon i pad. Svaki izazov s kojim smo se suočili učinio je obećanje da ćemo uvijek biti zajedno. Naša ljubav će ostati i nikada se nećemo slomiti – poručio je John. Chrissy je nakon gubitka sina kojeg su nazvali Jack na Instagramu podijelila niz potresnih fotografija na kojima su ga ona i suprug mazili. Pratitelji i obožavatelji slali su im poruke podrške te joj poručili kako cijene njenu iskrenost i da su uz nju u trenucima tuge. Na svemu im je zahvalio John u objavi na društvenoj mreži.

– Hvala svima koji ste molili za nas, slali nam riječi utjehe i suosjećali s nama. Cijenimo vašu ljubav i podršku više no što sami znate. Čuli smo toliko priča drugih porodica koje su doživjele istu bol. To je klub u kojem niko ne želi biti, ali utješno je znati da nismo sami. Siguran sam kako će Chrissy o tome imati puno više za reći kada bude spremna – zaključio je John.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *