Phil Collins u problemima: Bivša supruga prodaje njegove stvari za svega 100 dolara

Pop zvijezda Phil Collins još uvijek nema mira sa bivšom suprugom Orianne Cevey koja je ovog puta stavila oglas za prodaju njegovih  muzičkih nagrada te zlatnog albuma ‘The Principle of Moments’ britanske rock legende Roberta Planta za simboličnih 100 dolara.

Nakon što je na sudu isposlovao njenu deložaciju iz 40 miliona dolara vrijedne vile u Miamiju, odlučila mu se osvetiti. Orianne je 2018. nakon razvoda od muzičara dobila 46 miliona dolara otpremnine, čime je njihov razvod postao jedan od najskupljih u britanskoj zabavljačkoj industriji. No sada na aukciji prodaje i svoje torbice marke Chanel, brendiranu odjeću, tenisice, Rolex satove i nebrušeni dijamant od 10,35 karata za 600.000 do 800.000 dolara. Rekla je kako će deset posto dati i dobrotvornoj organizaciji.

– Seli se u manji dom i rješava se odjeće i nakita koje više ne nosi. Ona ima pet hiljada pari cipela i ne može ih sve nositi – rekao je njen predstavnik za odnose s javnošću.

Philovi advokati pokušat će zabraniti prodaju, no nije siguran hoće li njegova bivša stati s osvetama. 2016. dao joj je priliku da obnove vezu, no ona se na kraju potajno udala za drugog s kojim je živjela u njegovoj nekretnini. U međuvremenu su promijenili šifre na ulaznim vratima i prisvojili rezidenciju pa ju je Phil tužio. Krajem januara ove godine odlukom suda uspio ju je izbaciti, a onda ga je ona povrijedila aukcijom.

24sata.hr

Gustavo Caballero / Staff/ Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.