Pokušajte pogoditi koliko jezika uče djeca Angeline Jolie i Brada Pitta?

by | 27 Juna, 2016

Angelina Jolie Pitt gostovala je u emisiji Women’s Hour BBC Radija 4, u kojoj je govorila o svojoj djeci.

angie

“Sva djeca uče različite jezike. Pitala sam ih koje jezike žele učiti, a Shi je rekla da želi učiti Khmani, kambodžanski jezik, Pax se fokusira na vijetnamski, Mad uči njemački i ruski, Z govori francuski, Vivienne je zaista željela naučiti arapski, a Know uči znakovni jezik”, ispričala je Angelina.

Shi je nadimak kćerke Shiloh, Mad za Maddoxa, a Z je Zahara. Osim njih, glumica s Bradom Pittom ima još sina Paxa te blizance Vivienne i Knoxa.

Jolie je dodala da joj je zanimljivo promatrati kako njezina djeca rastu i svako od njih razvija svoje vlastite interese i jedinstvene osobnosti.

“Pretpostavljam da to znači kako ne znate ko su zapravo vaša djeca, sve dok vam ne pokažu ko su i postanu šta god žele biti”, kaže slavna glumica.

Angelina ističe kako niko od njezine djece ne pokazuje nikakve sklonosti niti želje da se bavi glumom poput njihovih roditelja.

“Nitko od njih ne želi biti glumac, zapravo su vrlo zainteresirani za glazbu. Pax posebno voli DJ-ing”, otkrila je.

Jolie je poznata po svom humanitarnom radu i pomoći izbjeglicama i ljudima u siromašnim, ratom zahvaćenim područjima. Svoju kćerku Shiloh rodila je u Africi, kada se suočila s problemima s kojima se žene koje rađaju bore svakodnevno.

“Otišla sam u jednu od bolnica i trebala carski rez. Međutim, nisu mogli napraviti pregled jer nisu imali ultrazvučni aparat. Veliki je broj žena koje imaju problema i komplikacija koje se javljaju u trudnoći, a koje bi mogle biti spriječene uz pomoć samo jednog ultrazvučnog aparata. Iz tog razloga, imamo pojedince i skupine diljem svijeta koji rade na tome i pomažu ovim ljudima i to je predivno”, izjavila je Jolie.