Susan Boyle: Nakon kratke slave povukla se iz javnosti i nastavila život domaćice

nov 16, 2020 Vijesti o poznatima

Sjećate li se Susan Boyle?! Iako nije dugo bila na javnoj sceni, ipak je ostavila jak trag iza sebe, naime osvojila je svijet pojavljivanjem u muzičkom showu ‘Britain's Got Talent’. Tokom karijere zaradila je ogromne cifre novca, a danas se ipak drži podalje od očiju javnosti.

Susan je htjela cijelom svijetu pokazati svoj muzički talent. U ‘Britain's Got Talent’ izazvala je divljenje publike, ali i žirija pjevanjem pjesme ‘I Dreamed A Dream’. No uspjeh koji je ostvarila nije joj donio zadovoljstvo. Profesionalci su je pretvorili u zvijezdu – šminkali su je i osmišljavali joj stajlinge. Tako je domaćica postala nešto što nikako nije željela biti.

Nakon što nije pobijedila u showu, Susan je doživjela nervni slom i jedno vrijeme boravila je u bolnici. To je takmičenje jako utjecalo na njeno psihičko zdravlje. Tome nije ni pomoglo ni što su britanski tabloidi kopali po njenom privatnom životu i javno objavili kako je Susan bila žrtva maltretiranja u školi, da je imala poteškoća s učenjem i da je bila nevina.

Nakon takmičenja je, pak, Susan objavila nekoliko studijskih albuma pa se potpuno povukla iz javnosti. Živi u skromnoj kući u Škotskoj, koja joj je bila dom i prije nego se proslavila u talent showu.

24sata.hr

Jeff J Mitchell / Staff/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.