U oktobarskom broju magazina Ljepota & Zdravlje donosimo časopis za mame i trudnice!

by | 30 Septembra, 2022

Saradnja koja motiviše i inspiriše, usmjerava i pomaže da se nove životne uloge iznesu sa poštovanjem i dostojanstvom koje svaka žena zaslužuje

U posljednjih nekoliko mjeseci, Olivera Lopatić, glavna urednica portala „Mamacom&ja“ i Aida Olević Maljević, glavna i odgovorna urednica magazina „Ljepota i Zdravlje“  razgovarale su o kolaboraciji ove dvije kuće. Danas pričamo o ideji koja je realizovana.

Portal „Mamacom&ja“ svoje poslovanje bazira na online edukativnim sadržajima za trudnice i mame, zalažući se za pravovremenu edukaciju, osvještavanje odgovornosti i pozivanje na sistemske društvene promjene.

Poznanstvo dvije urednice rezultiralo je kreiranjem potpuno nove vrijednosti za čitateljice i udruženim snagama su kreirale podsticajni priručnik za trudnice i novopečene mame koji će da izlazi tri puta godišnje uz „Ljepotu & Zdravlje“.

Vođene saznanjem da svaka nova mama prolazi povremeno kroz poteškoće pri prilagođavanju svom novom životu i da se bori sa osjećajem usamljenosti sadržajno predočavaju svakoj da nije sama, objedinjujući stručne smjernice za prevazilaženje poteškoća, kao i podsjetnik da vremenom postaje sve bolje i ljepše. Pažljivo birane teme tri puta godišnje naći će put do svoje čitalačke publike.

„Naša zajednička misija je da kreiramo sadržaj koji njeguje žensku intiuciju u periodu trudnoće i postartuma; akcentirajući važnost dosljednog ažuriranja prioriteta shodno novim ulogama; i osluškivanje svojih potreba uz dozvolu sebi na grešku i priliku da u novim okolnostima uz stručne sadržaje postanemo bolja verzija sebe“, naglasile su urednice prilikom najavljivanja prvog broja, koji će se naći na kioscima 30.9.2022.

Ako tragate za zaista autentičnim štivom, koje se odnosi na podršku ženama, baš sada je pravo vrijeme da je posjetite www.mamacomja.com

Budite nam lijepe i zdrave!

ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.