Whitney Peak je novo zaštitno lice našeg omiljenog Coco Mademoiselle mirisa

by | 21 Februara, 2023

Chanel vidi Whitney Peak kao oličenje izvorne osobnosti Coco Mademoiselle, mlade žene koja slijedi svoju sudbinu i ne bježi od svoje autentičnosti

Chanel je predstavio novo zaštitno lice parfema Coco Mademoiselle – mladu kanadsku glumicu Whitney Peak poznatu po ulogama u rebootu serije “Gossip Girl” i filmu “Hocus Pocus 2”.

Odnos koji je Peak razvila s Chanelom nastavlja se razvijati. Prvo je obnašala ulogu ambasadorice brenda za američko tržište, zatim je bila muza u kampanji za torbicu 22 Handbag.

Iz Chanela poručuju da Whitney ima zaraznu energiju, samouvjerenost i duh te da je savršeno utjelovljenje današnje mladeži čija radoznalost, povjerenje u život, želja za iskustvima i nedostatak predrasuda podsjećaju na mladu Coco Chanel.

Modna kuća vidi mladu glumicu kao oličenje izvorne osobnosti Coco Mademoiselle, mlade žene koja slijedi svoju sudbinu i ne bježi od svoje autentičnosti.

Inače, parfem Coco Mademoiselle vežemo za zanimljive mlade zvijezde pa je njegovo zaštitno lice godinama bila glumica Keira Knightley, ali Whitney Peak nameće se kao dostojna nasljednica. Nova kampanja bit će u potpunosti predstavljena u martu 2023.

ljepotaizdravlje.ba

Chanel

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.