Zavirili smo na spektakularno vjenčanje Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Georgiji

by | 22 Augusta, 2022

Kada je Lopez prošlog mjeseca u svom biltenu ‘On the JLo’ otkrila da su se ona i Affleck vjenčali u kapelici ‘A Little White Wedding’ u Las Vegasu, glumica i pjevačica napisala je kako je kasnonoćna ceremonija bila „upravo ono što smo željeli“.

Dodala je da je “na kraju to bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti. Jedno o kojem smo davno sanjali i jedno koje smo ostvarili… vrlo, vrlo davno.“ Međutim, jučer su JLo i Ben imali raskošno „bijelo vjenčanje“ kako bi svoju ljubav “dok ih smrt ne rastavi“ proslavili sa svojom porodicom i prijateljima.

Pročitajte i… Linda Evangelista ponovo zablistala na naslovnici Voguea

Gosti su bili odjeveni potpuno u bijelo na Affleckovom imanju od 87 hektara izvan Savannaha.

Pripreme za veliku proslavu uključivale su šator na imanju s bijelim stolicama postavljenim za goste okružene zelenilom i bijelim cvijećem, potpuno bijeli klavir, elegantne stolove postavljene na doku uz rijeku i platformu za vatromet. Svi ukrasi i cvijeće bili su bijele boje.


Neke od prisutnih zvijezda bile su Affleckovi dugogodišnji prijatelji Matt Damon i njegova supruga Luciana, reditelj Kevin Smith i njegova supruga Jennifer, glumac Jason Mewes i njegova supruga Jordan Monsanto te vrhunski holivudski agent za talente Patrick Whitesell i njegova supruga, model i glumica Pia Mlinar.

Lopez je nosila bijelu haljinu Ralph Lauren koja je rađena za nju po mjeri s dugim, lepršavim šlepom i velom na subotnjoj ceremoniji, s Affleckom u smokingu s bijelim sakoom i crnim hlačama. Fotografije ih prikazuju kako hodaju bijelim prolazom praćeni svojom djecom.

 

 

ljepotaizdravlje.ba

Twitter, Getty Images Entertainment