Zavirite u Brunch Sa – mjesto specifične hrane i neodoljivih pića

by | 2 Juna, 2023

Brunch Sa je specifičan koncept koji starom dijelu grada Sarajeva nudi nešto drugačiji pristup i ponudu hrane i kafe

„Brunch“ je engleski izraz za spoj breakfast (doručak) i lunch (ručak). Pojednostavljeno, za sve one koji su zakasnili na doručak, a mnogo je vremena do ručka, brunch je idealno rješenje. Osim specifične ponude hrane i pića, Brunch Sa je prvi u regiji ponudio unikatno 3D uređenje samog objekta, motivisanog kulturno-historijskim naslijeđem Sarajeva kroz kombinaciju tradicionalnog i modernog.

Njihova vizija je predstaviti ugostiteljstvo na jedan potpuno inovativan i kreativan način, te postati jedan od najboljih restorana u regiji. Od same ideje do realizacije, posvećeno je mnogo pažnje detaljima što gosti mogu prepoznati čim zakorače u restoran.

Po uzoru na najbolje svjetske restorane trudimo se zadovoljiti sve zahtjeve gostiju i biti im na raspolaganju tokom vremena koje provode u ugodnoj atmosferi. Sve što rade u Brunch Sa vezano je za detalje i sitnice koje gosti itekako prepoznaju, a rezultat je da smo nakon jako kratkog perioda rada postali izuzetno cijenjen i tražen restoran. Posvećenost detaljima u samom uređenju objekta, kvalitet i standard sa dozom ljubavi u spravljanju hrane i kafe, detalji u serviranju, odnos prema gostu od ulaska do njegovog izlaska iz objekta, kreiranje atmosfere i izbora muzike – to su karakteristike koje ih izdvajaju iz mase drugih.

Što se tiče njihove ponude, najviše su fokusirani na brunch jela koja su rijetkost u našem gradu, pa je karta hrane i pića izuzetno šarolika i raznovrsna. Već spomenuti spoj tradicionalnog i modernog smo uvrstili i u svoju ponudu, pa tako u Brunch Sa možete pronaći neke od noviteta svjetske kuhinje na bazi avokada, a sa druge strane uživati u kombinaciji travničkog sira istopljenog na puri.

Uvijek svježi kroasani nude opciju slanih sendvič – kroasana kao i slatkih poput pistacije ili slane karamele. Slatki program je pored kroasana proširen ponudom wafflea kao i detaljno probranim kolačima koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sladokusce. Ljubiteljima kafe i napitaka na bazi espressa, pripremili smo širok spektar ponude – od evergreen klasika do signature kafa i lattea, pripremljenih prema posljednjim svjetskim standardima. Meni kao i više informacija možete pronaći na instagramu @brunchsarajevo ili na websiteu www.brunchsa.ba.

Nakon svih informacija koje smo podijelili s vama, ostaje samo da pozovete nekoga od vaših prijatelja ili porodice i posjetite ih. Uživajte u svim čarima ponude, te otkrijte zašto je njihov slogan – Let your senses enjoy (Neka Vaša čula uživaju).

ljepotaizdravlje.ba

Brunch Sa