4 frizerska trika koja će tankoj i rijetkoj kosi osigurati volumen

by | 13 Maja, 2024

Slijedeći ove savjete i eksperimentišući s različitim tehnikama i proizvodima, možete pronaći kombinaciju koja najbolje odgovara vašoj tankoj i rijetkoj kosi kako biste postigli željeni volumen

Pravilan rez

Odabir pravilnog reza kose može značajno doprinijeti volumenu. Slojeviti rez može dodati volumen i teksturu tankoj kosi. Frizer može prilagoditi slojeve i dužinu kose prema vašoj teksturi i željama.

Sušenje kose

Pravilno sušenje kose može dodati volumen. Koristite fen za kosu s mlaznicom usmjerenom prema korijenima kako biste ih podigli i stvorili volumen. Također, možete koristiti četku za sušenje kako biste dodali volumen i oblik kosi.

Proizvodi za volumen

Postoje razni proizvodi za kosu koji su posebno formulisani za dodavanje volumena tankoj kosi. Pjenasti ili pjenušavi proizvodi za stilizovanje mogu pomoći u podizanju korijena i stvaranju volumena. Također, suhi šamponi mogu dodati teksturu i punoću kosi.

Korištenje pravilnih dodataka za kosu

Dodaci za kosu poput češljeva za podizanje ili velikih, valovitih uvijača mogu pomoći u stvaranju volumena. Češljevi za podizanje mogu se koristiti na korijenima kako bi ih podigli i dodali volumen, dok veliki uvijači mogu stvoriti prirodne valove i dodati volumen kosi.

ljepotaizdravlje.ba

iStock/Getty Images Plus