8 najboljih manikura koje slave karakter najzaigranijeg horoskopskog znaka

by | 22 Maja, 2024

Ako postoji bilo koji znak horoskopa koji je nepravedno zapostavljen onda su to Blizanci. Kako bi ih proslavili, odabrali smo 8 najboljih manikura koje idu odlično u ovoj sezoni Blizanaca

Često se opisuju kao nestašni ili dvolični, ali postoje mnoge pozitivne osobine kada su u pitanju Blizanci. Harizmatični su, radoznali i duhoviti. Od Marilyn Monroe do Stevie Nicks, Troye Sivan do Laverne Cox, Blizanci čine svijet šarenijim.

Baddie.com

Nail stručnjakinja Brittney Ellen možda je kreirala ovaj set za svoj rođendan u sezoni Bika, ali 3D srebrni krom ima cyberpunk vibracije koje bi bile savršene za (poznatu Blizanku) Angelinu Jolie u filmu Haker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

Francuska manikura u bojama limuna i limete

Ako je vaš stil Blizanaca više minimalistički (poput Mary-Kate i Ashley), još uvijek možete eksperimentirati s jarkim bojama. Da biste rekreirali geometrijski francuski manikir kao što je gore prikazano, trebat će vam traka za nokte i jarka neon-žuta nijansa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by franci ♥ (@pop_polished)

Golden hour ili zlatni sat manikura

Ovaj manikir predstavlja poznatu dvostrukost znaka putem trendi dizajna žutih mrlja s bijelom bazom. Efekt ombré unutar mrlja dodaje još više dimenzija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

Ljubičasti manikir

Ljubičasta možda nije općenito povezana s Blizancima, ali je povezana s jednim Blizancem posebno: Prince. Probudite u sebi ovog revolucionarnog muzičara s kraljevskim manikirom poput ovog.

Hardvarska roza manikura

Mislimo da bi Blizanka Elle Woods definitivno bila zaljubljena u ovu chrome manikuru –  posebno u nijansama roze boje. Da biste postigli ovaj izgled, nanesite srebreni chrome prah (ili sjeniu) preko roze boje laka za nokte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Znak Blizanaca

Uvijek imate opciju doslovno nositi svoj znak na noktima. Ovaj dugi, mat manikir u obliku kocke ima suptilno utisnute akcente, uključujući i znak Blizanaca. (I zabavna činjenica: Donja strana ovih noktiju je obojena u crveno, kao par Louboutin cipela.)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEL-X ONLY (@digitzbydev)

Energija Blizanaca

Trenutak neusklađenosti, nail art u ovoj manikuri—posebno znak jin-jang, smajlić i ljetna jagoda—pružaju VBG (Veliku Blizansku Energiju).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yo_keshh

Puter žuta manikura

Puter žuta boja je izuzetno popularna, pa se čini kao logičan izbor tokom sezone Blizanaca. Ovaa manikura sa prozirnom bazom i ukrasima u obliku vrtloga, savršena je za Blizance koji prate trendove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

ljepotaizdravlje.ba

Instagram