Avon inovacija: Anew Dual Eye kreme brišu tragove umora sa lica

by | 11 Januara, 2022

Otkako je kompanija Avon uvela revolucionarni Protinol™, ne prestaje da nas iznenađuje novitetima.

Ovog puta, svoje poznate Anew skin-care proizvode obogaćuje Protinolom i predstavlja – Dual Eye Lifting tretman i Dual Eye korektor za tamne podočnjake sa Protinolom™ koji podmlađuju predio oko očiju za samo 48 sati*.

Višestruko nagrađivani, nosilac prestižne Edison nagrade – Protinol, pospješuje dva tipa kolagena koji hidratizuju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost, i na taj način se bore protiv znakova starenja.

Anew Dual Eye kreme brišu tragove umora sa lica

Uz Dual Eye korektor sa Protinolom™ tamni podočnjaci, otečenost i sijenke oko očiju, počinju da se povlače već nakon 48 sati. Ovaj korektor sastoji se od gela za neutralizaciju podočnjaka i kreme za korekciju tena, a formulisan je sa antioksidansima i ekstraktom morskih algi. Dual Eye korektor, korišten dva puta dnevno, ujutru i uveče, umanjuje tamne i crvene fleke i izgled diskoloracije, što je potvrdilo i 92% ispitanika**.

Dual Eye Lifting tretman za zatezanje kapaka, sačinjen je od kreme bez ulja i laganog gela, koji u sebi kriju aminokiseline i kofein. Ova dvofazna formula pospješuje hidrataciju i koži oko očiju daje zategnutiji i čvršći izgled.

“Dvofazne Anew kreme sa Protinolom™ važno je koristiti dva puta dnevno, kako bi se vidio pun efekat liftinga, zatezanja kože i ublažavanje crnih krugova oko očiju. Koža ispod očiju je veoma delikatna, te je kreme potrebno nanositi nježnim pokretima jagodica prstiju. Neophodno je voditi računa da kožu u ovom prijedelu ne rastežete”, izjavila je Šejla Korjenić PR specijalista Avon kompanije u Bosni i Hercegovini.

Anew Dual Eye kreme sa Protinolom™ dostupne su u Avon brošuri od 1. januara po cijeni od 13,90 KM svaka.

Kako bi vaše njega lica bila potpuna tokom januara mjeseca u Avon brošuri na ponudi su i posebne Anew Skin Reset ampule u kojima je po prvi put korištena Avon Protinol tehnologija. U samo  sedam dana vraćaju kolagen koji je izgubljen tokom 7 godina.***


*Zasnovano na korisničkoj studiji sa 130 osoba **Zasnovano na korisničkoj studiji 99 osoba ***Pomaže vratiti izgubljeni kolagen u koži, zasnovano na 3D testiranju

ljepotaizdravlje.ba

Avon PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.