CHANEL: Limitirana kolekcija od 17 proizvoda s N°5 mirisom!

CHANEL N°5 ima kultni status i predmet je želja već generacijama unazad. Sada stižu nova iznenađenja s vanvremenskim mirisom...

by | 6 Jula, 2021

Nosile su ga ikone poput Merilyn Monroe, Catherine Deneuve, Gisele… a sada slavi vijek postojanja!

Zato je Chanel napravio nešto novo – Chanel Factory 5 limitiranu kolekciju od čak 17 beauty proizvoda sa mirisom N°5.

Od gela za tuširanje do losiona za tijelo, svi su spakovani u jednostavna, praktična, ali neobična pakovanja za kućnu upotrebu.

“Mnogo toga se promijenilo od nastanka famoznog parfema davne 1921. godine, ali jedna stvar koja ostaje jeste njegov luksuzni miris i osjećaj – onaj koji ne zavisi od bočice u kojoj je tradicionalno spakovan. Promišljeno pakovanje ove vanvremenske formule u svakodnevne predmete (limenke za boju, pakovanja za mlijeko, tempere, i sl) odražava činjenicu da je neuporedivo iskustvo mirisa omogućilo da kultni miris izdrži test vremena, tako da uvijek bude na korak ispred njega.  Vrijednost proizvoda koje redovno koristimo može biti jednaka vrijednosti proizvoda koje koristimo u vrlo posebnim prilikama”, kaže Thomas du Pre de Saint Maur, Chanelov šef globalnih kreativnih resursa, mirisa i ljepote.

“Izvlačenjem nekih bazičnih proizvoda iz njihovog postojećeg konteksta i stavljanje u estetiku N°5, vraćamo se prvom Chanelovom kreativnom gestu: transformacija funkcionalnog predmeta u poželjan luksuzni predmet. To je ono što Chanel Factory 5 predstavlja, nudeći iskustvo luksuza u svakodnevnom životu.”

Inspirisani, jednim dijelom, pop artom i ozloglašenom fabrikom Andy Warhola, gdje je svakodnevne kućne predmete pretvarao u umjetnička djela, kolekciju će vjerovatno rasprodati online i prije nego što se nađe u radnjama.

 

S. Vujanović

CHANEL

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.