Želite li biti kraljica jeseni?

by | 16 Septembra, 2011
Iako se po temperaturama ne bi reklo da je jesen pred vratima, ona nam se kalendarski jako približila. Stoga je krajnje vrijeme da upoznate jesenje trendove, kako biste zasjali kad sunce prekriju oblaci.
 
Usne boje vina
Ove jeseni nose se usne boje vina! Stoga je pravo vrijeme da se riješite ružičastih i suptilnih nijansi koje ste nanosili tokom ljeta. Bogata tamnocrvena boja je hit ove jeseni. 
Zlatne sjenke
Zlatne sjenke i jesenje nijanse! Ima li ljepše kombinacije? Ako ne volite sjenku u prahu, izaberite mekanu olovku koju možete nanijeti na cijeli kapak. Zlatna boja pristaje gotovo svima. Ona vizuelno osvjetljava cijelo lice. 
Smokey eyes
Iako smokey eyes nikada ne izlazi iz mode, ovaj će izgled obilježiti jesen koja je pred nama. Od suptilnog seksi izgleda do dramatičnog looka – smokey eyes vratio se na velika vrata. U kreiranju ovog popularnog izgleda možete da koristite sve nijanse tamnih boja! 
 
Sjajna koža lica
O besprijekornom tenu, njegovanoj i sjajnoj koži mašta gotovo svaka žena. Ako su visoke ljetne temperature ostavile trag i na vašoj koži, vrijeme je da joj priuštite revitalizirajući tretman. Uklonite mrtve stanice kože redovnim pilingom i vodite računa da je dobro nahranite nakon ljetnih mjeseci. Hranjiva maska za lice, uz bogate hidratantne kreme, spasiće stvar.